Παρασκευή, Ιουλίου 14

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΩΝ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΩΝ»



Στη Μάλτα, που έβγαζε και καλές κατσίκες, τώρα θα βγάλουν κι άλλα παράξενα «ζώα» χωρίς φύλο.
Παράλληλα με τον γάμο των ομοφυλοφίλων θα εφαρμόσουν και τα πιο γκουρμέ της πολιτικής ορθότητας: Θα καταργηθούν οι όροι πατέρας και μητέρα και θα αντικατασταθούν από το γονέας α και γονέας β. Το έχουν κάνει κάτι προχωρημένοι Σκανδιναβοί, όπου μάλιστα δίνουν στα αγοράκια κούκλες ή τα ντύνουν με φορεματάκια, ώστε -λέει- να ξέρουν και να..
. αποφασίσουν τι είναι.
Εδώ έχουμε τη «διαβούλευση» για τον νομικό προσδιορισμό του... φύλου. Τουτέστιν, θα πηγαίνει ο Μήτσος και θα λέει σε ένα γραφείο στην Ευελπίδων: «Πλέον νιώθω Ντέμι, θέλω να με γράψετε στα μητρώα ως θήλυ». Σε λίγα χρόνια μπορεί να αλλάξει γνώμη και να ξαναλλάξει, αλλά αυτή τη φορά να του γράψουν κάτι άλλο, αφού -ως γνωστόν- το φύλο είναι «κοινωνικό», το διαλέγεις, και όχι εκ της φύσεως, σύμφωνα με τη θεωρία των 62 -νομίζω, ίσως κλέβω ένα- «φύλων». Εν τω μεταξύ, βεβαίως, θα έχει πλήρη τα καλαμπαλίκια του και θα κατουράει όρθιος.
Κατατέθηκε δε ήδη και η πρώτη αίτηση για «κενό φύλο». Δηλαδή ένας τύπος πήγε με δικηγόρο και αιτήθηκε στο μητρώο του να μη γράφει κανένα φύλο. Θα παίζει σε όλα τα ταμπλό.
Αυτά τα εξωτικά που, αν τα πεις γελοία και ψυχανώμαλα, καραδοκεί ο «αντιρατσιστικός», ίσως ο πλέον ολοκληρωτικός νόμος της Πολιτείας μας, τα προμοτάρουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ., η οποία μάλιστα διενήργησε -λέει- και κάτι σαν δημοσκόπηση, και η ΟΝΝΕΔ, δήθεν, συμφωνεί πάνω από 60% στον ελεύθερο «νομικό προσδιορισμό του φύλου». Ρωτήθηκαν, μάλιστα, ύπουλα: «Συμφωνείτε να αρθούν οι διακρίσεις...» κ.λπ. Δεδομένο, δηλαδή, πως τάχα υπάρχουν διακρίσεις, διότι κάποιοι θέλουν θεσμικές παλαβομάρες. Ούτε το σάλιο μου δεν χαραμίζω για τέτοια τρανς «Κεντροδεξιά», δούλη της Αριστεράς. Ως τώρα μόνο κάποιος που έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου μπορούσε να το κάνει, χωρίς φυσικά «επιστροφή», αφού με τα ιατρικά έγγραφα ανά χείρας πως ανατομικά δεν είναι πλέον άνδρας, έκανε αίτηση στο δικαστήριο, διατασσόταν πραγματογνωμοσύνη και μετά με την αμετάκλητη απόφαση διαγραφόταν από τα μητρώα αρρένων, μετακόμιζε στα θηλέων και άλλαζε ταυτότητα και όνομα. Μπάμπη, πάντως, ανατομικά άνδρα, που να είναι εγγεγραμμένος ως γυναίκα, τρανς κ.λπ. δεν είχαμε.
Θα έχουν πολλή πλάκα τα ανακύπτοντα θεσμικά και πρακτικά ζητήματα, π.χ. με τα στρατολογικά μητρώα.
Ποιον ενδιαφέρουν αυτά και η υπεράσπιση ανύπαρκτων «δικαιωμάτων» σε μια Ελλάδα, όπου η πλειονότητα των ανθρώπων ζει την αγωνία της επιβίωσης και το έθνος ολόκληρο βιώνει τόσους κινδύνους; Ελάχιστους. Γιατί ασχολούμαι; Γιατί είναι άλλη μία επίθεση στην πλειοψηφία, μια κατάφωρη επιβολή κάθε παλαβής παρέκκλισης ως «κανονικότητας».
Ζητήματα, ενίοτε αρμοδιότητας του ψυχιάτρου, καθίστανται «φλέγοντα» ως μέρος μιας συνολικής επίθεσης στη φυσιολογική οικογένεια, πυρήνα της υγιούς κοινωνίας, που δεν ζει με σημαία τα σεξουαλικά γούστα της, αλλά θέλει να διακρίνεται για το ήθος, τον πατριωτισμό, την αριστεία στη μόρφωση, στη δουλειά, στις τέχνες, στον πατριωτισμό, στην ανατροφή καλών παιδιών, καλών Ελλήνων.
Θα μας τη φέρουν και εδώ την αντικατάσταση του Πατέρα από τον γονέα α και της Μάνας από τον γονέα β. Λες και μπορεί η φύση, η βαθιά ξεχωριστή σχέση του ανθρώπου με τους γεννήτορές του, η τρυφερή αγκαλιά της Μάνας και το σταθερό χέρι του Πατέρα μπορούν να αντικατασταθούν με νόμο από κοινωνικές κατασκευές συμπλεγματικών ολοκληρωτικών.
Μια δράκα είναι αυτοί που προμοτάρουν αυτές τις Υβρεις στο πρόσωπο του Ανθρώπου, που παραβιάζουν βάναυσα τα δικαιώματα των παιδιών. Καθαρές κουβέντες: Η Νέα Δεξιά τούς υπόσχεται ότι θα καθαιρέσει το θεσμικό πλαίσιο κάθε Υβρεως που έχει ψηφιστεί ή θα ψηφιστεί. Θα καταργήσουμε το σύμφωνο, την κερκόπορτα όλης της ατζέντας των «δικαιωματιστών» σταλινοναζί, μέσω της οποίας θέλουν να φτάσουμε στην υιοθεσία. Θα απαγορεύσουμε την υιοθεσία από μη κλασικές πυρηνικές οικογένειες. Θα κηρύξουμε παράνομη κάθε οργάνωση που προμοτάρει τέτοια βλαπτική ατζέντα και δεν θα ξαναδούν ούτε ευρώ ζωγραφιστό.
Και επίμονα με κάθε διαθέσιμο πόρο, ενέργεια και θεσμό θα στηρίξουμε την αληθινή οικογένεια, τη γέννηση και την ανατροφή παιδιών, θέτοντας τη Μάνα και τα παιδιά της στο κέντρο της εθνικής και της κοινωνικής ζωής.
Και μην τους φοβάστε, μην υποκύπτετε στις ύβρεις των ταλιμπάν των ανύπαρκτων και μηδέποτε κινδυνευόντων «δικαιωμάτων». Πείτε τους κατάμουτρα την αλήθεια, με τα λογικά επιχειρήματα που δίνουν η φύση και η κοινή λογική. Δεν εκφράζουν ούτε κλάσμα των Ελλήνων που έχουν άλλη σεξουαλική ταυτότητα και που θέλουν να διακρίνονται για τις αληθινές αρετές τους και όχι για τα γούστα τους στο κρεβάτι, και δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν χρήση τέτοιων σαλεμένων νομοθετημάτων. Αρκετά πια.
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ