Απίστευτη ατάκα Τσίπρα: «Και τι κακό έχουν οι μολότοφ;»--- Και μετά τους φταίει ο Μπογδάνος....

τσιπρας
Εναν σπαρταριστό αλλά και ταυτόχρονα πρωτοφανή διάλογο μεταξύ του Αλέξη Τσίπρας και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Τζαβάρα φέρνει στο φως ο Βηματοδότης.
Σύμφωνα με τη γνωστή στήλη παρασκηνίων, ο διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών δεν καταγράφηκε στα πρακτικά καθώς γινόταν σε προσωπικό επίπεδο και έλαβε χώρα λόγω της κοντινής απόστασης
που χωρίζει τη θέση του Πρωθυπουργού με τα μπροστινά έδρανα στα οποία συνηθίζει να κάθεται τελευταία ο κ. Τζαβάρας.
Στη συζήτηση λοιπόν για την Οικονομία και ενώ ο κ. Μητσοτάκης βρισκόταν στο βήμα, ο κ. Τζαβάρας έπιασε συζήτηση με τον κ. Τσίπρα αναφορικά με το νομοσχέδιο για την Παιδεία. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ φώναξε στον Πρωθυπουργό: «Τι είδους έρευνα γίνεται στα πανεπιστήμια; Το μόνο που γίνεται εκεί είναι να κατασκευάζουν μολότοφ» για να απαντήσει με «αστειάκι» ο κ. Τσίπρας «Και τι κακό έχουν οι μολότοφ;».
Ο κ. Τζαβάρας απάντησε αμέσως: «Τι κακό; Καίνε κόσμο». Ο κ. Τσίπρας επιστράτευσε το χιούμορ του για να του απαντήσει: «Εξαρτάται σε ποια μεριά είσαι όταν πέφτουν οι μολότοφ. Εκεί που τις ρίχνουν ή εκεί που πέφτουν;».
Η συζήτηση εάν συνεχιζόταν θα είχε ενδιαφέρον, αλλά κάτι είπε από το βήμα της Βουλής ο κ. Μητσοτάκης και οι γαλάζιοι βουλευτές έστρεψαν την προσοχή τους προς τον αρχηγό και άρχισαν να τον χειροκροτούν.
 rizopoulospost.com