Τρομοδημοκράτες!

Τρομοδημοκράτες!

Στη θέση του Constantinos Bogdanos, για να μην κάνει τρύπα το πρόγραμμα, o ΣΚΑΪ μπορεί να προσλάβει τον Μπαλαούρα για να εξηγεί το ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου της 17Ν, στο προοδευτικό κοινό του καναλιού. 
Όσο για τα πάνελ έχει κόσμο και κοσμάκη να καλέσει, όρεξη νά 'χετε.


Να καλέσει τον Βούτση ας πούμε, να πει τι σκέφτεται για τους "μπάτσους" και πώς εκπαίδευσε τον γιο του ώστε να γίνει ληστής τραπεζών και να πολεμάει τους "μπάτσους". Επίσης τι κομπίνες έκανε για τον αποφυλακίσει και να μην εκτίσει την ποινή που του επέβαλε η Δικαιοσύνη.

Να καλέσει τον ποιητή του αιδοίου Κουράκη μαζί με τον γόνο εφοπλιστικής οικογενείας Σκουρλέτη να μας πουν γιατί είναι περήφανοι που τα δικά τους παιδιά πετούν μολότωφ. Υποθέτω ότι μόνο μολότωφ πετούν και αποκηρύσσουν τα παγιδευμένα δέματα τύπου Παπαδήμου, έτσι δεν είναι σύντροφοι; Να εξηγήσουν λοιπόν τις λεπτές νοηματικές αποχρώσεις των διάφορων μορφών βομβών και πάλης, να τις μάθουμε κι εμείς.

Να καλέσει τον ιδεολογικό ξάδελφο Φιλιππάκη (του ΚΚΕ, του δημοκρατικού τόξου ντε...) να μας πει γιατί δεν θα τον πείραζε να σκάσει βόμβα στα πόδια ΚΑΙ του Στουρνάρα.

Να καλέσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην και νυν, (Αγγελόπουλο, Στρατούλη, Μανιό, Παπαδόπουλο και Λάμπρου) που υπερασπίστηκαν τους δολοφόνους στη δίκη της 17Ν.

Να καλέσει την πρώην πρόεδρο της Βουλής και επί σειρά ετών στελεχάρα του να μας πει τα κόλπα υπεράσπισης του κοινωνικού αγωνιστή Σερίφη, μια που τον είχε αναλάβει εργολαβία.

Να καλέσει τον Κυρίτση να μας πει γιατί δεν συμφωνεί με τα "λυρικά πουτσιλίκια" (ω, τι λεπτεπίλεπτη ποιητική εκφορά!) και προτιμάει οι συριζαίοι να δείχνουν "αλληλεγγύη στους συντρόφους ακόμα κι όταν παρανομούν" αναφερόμενος στους συλληφθέντες για τρομοκρατία και καταζητούμενους Σακκά και Σεϊσίδη.

Να καλέσει την βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Λέβα, αυτή που είχε συλληφθεί στο παρελθόν για κατοχή εκρηκτικών υλών και πήγε να επισκεφθεί τον σύντροφο Κουφοντίνα. Να μας πει τι την συμβούλευσε ο έμπειρος φαρμακοχέρης για τη δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος.

Να καλέσει και τους νεολαίους του να μας πουν πόσα νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τελικά συμμετάσχει σε απαλλοτριώσεις καταστημάτων και ποιες άλλες μορφές πάλης έχουν στο βιογραφικό τους.

Κι ας σταματήσει εκεί.

Διότι αν καλέσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πίεζαν για την απελευθέρωση του κοινωνικού αγωνιστή Σάββα Ξηρού δεν θα χωρούσε όχι το studio των ειδήσεων αλλά ούτε όλο το κτήριο του ΣΚΑΙ και θα έπρεπε να κάνουν εκπομπή από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ & Τρομοκρατίας.

Πάντως καλά έκανε και τον απέλυσε ο ΣΚΑΙ τον Μπογδάνο.

Δεν μπορείς να λες ψέματα στο γυαλί. 

Ακούς εκεί "είναι πρώην συνεργάτες του Τσίπρα"! Τωρινοί είναι, σημερινοί, ζεστοί - ζεστοί και σε διατεταγμένη αποστολή.


Thanos Tzimeros
 http://politika-gr.blogspot.gr