Σάββατο, Ιουλίου 22

Και κάθε που βραδιάζει ...



και κάθε που βραδιάζει….
αλλάζει … κάθε που βραδιάζει … τ' όνειρο μου μοιάζει … να 'ναι ακόμη πιο μακρινό. κάνουμε όνειρα για αύριο και μεθαύριο και πολλές φόρες για 5-10 χρόνια μετά … και τις περισσότερες φορές δεν κάνουμε καμία προσπάθεια για να τα υλοποιήσουμε αλλά περιμένουμε αυτά ως δια μαγείας να βγουν αληθινά.
και βέβαια δεν βγαίνουν. και το γνωρίζουμε και επιμένουμε στο ως δια μαγείας … μετά θα κάνουμε ένα διάλειμμα να πιούμε ένα δυο τρεις … 1821194020121314 καφέδες και νομίζουμε ότι κάτι θα γίνει … έτσι απλά επειδή το σκεφτήκαμε.

η κατάσταση είναι οριακή και όλοι το ξέρουμε … και πρέπει οι αποφάσεις να παίρνονται και γρήγορα και σωστά …
χρήσιμο θα ήταν επίσης να ζούμε την πραγματικότητα και όχι σαν σε αρχαία τραγωδία που στην πιο δύσκολη στιγμή εμφανιζόταν ο «από μηχανής θεός» … και έλυνε όλα τα προβλήματα.
στην πραγματική ζωή δυστυχώς δεν πιάνουν τα θεατρικά τρικς και πρέπει αν θέλουμε να έχουμε μια καλή ζωή να ενεργούμε κάθε στιγμή με γνώμονα τη λογική.
βέβαια με αυτά που ακούμε κάθε μέρα στις ειδήσεις των 8 ή των 7 καταλαβαίνουμε ότι η λογική έχει χαθεί … είναι μια έννοια που σε λίγο θα τη διαβάζουμε μόνο στα λεξικά και δυστυχώς δεν θα τη βιώνουμε …
και τώρα που βραδιάζει … λέω να ξεκινήσω να κάνω νέα όνειρα διότι τα παλιά μάλλον με προδώσαν …
o apenantis  

 apenanti.gr