Τρίτη, Ιουλίου 4

Το πρωινό του Πούτιν: Ξυπνά μεσημέρι, τρώει ομελέτα και γυμνάζεται για τουλάχιστον δύο ώρες [εικόνες]

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένας από τους πιο ισχυρούς ηγέτες του κόσμου και για πολλούς ένας όχι και τόσο συνηθισμένος άνθρωπος.

Αυτό φαίνεται να το επιβεβαιώνουν οι ίδιες οι συνήθειές του. Μπορεί κανείς να περίμενε πως θα ξύπναγε πολύ νωρίς το πρωί για να ενημερωθεί για τα όσα γίνονται αλλά και να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider, που επικαλείται το Newsweek, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι... κουκουβάγια και κάνει όλες τις δουλειές του το βράδυ. Μάλιστα, φέρεται το πρωί να ξυπνάει σχετικά αργά και να παίρνει το πρωινό του το μεσημέρι. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ρώσος πρόεδρος συνήθως απολαμβάνει στο πρώτο γεύμα της ημέρας του ομελέτα ή ένα μεγάλο μπολ με κουάκερ, με αυγά ορτυκιών και τυρί κότατζ. Στο «The New Tsar: The Rise and Reign of Vladimir Putin» ο συγγραφέας Στίβεν Λι Μάιερς προσθέτει πως το πρωινό του περιλαμβάνει ακόμη χυμό από ζαχαρότευτλα και χρένο.

Το Newsweek αναφέρει πως τα υλικά «αποστέλλονται τακτικά από τα αγροτικά κτήματα του Πατριάρχη Κύριλλου, θρησκευτικού ηγέτη της Ρωσίας».



Μετά το πρωινό απολαμβάνει τον καφέ του, με το πρόγραμμα στη συνέχεια να έχει γυμναστική. Ο Πούτιν κολυμπά για περίπου δύο ώρες και έπειτα κάνει προπόνηση με βάρη.

Το πρωινό του Ρώσου ηγέτη χαρακτηρίζεται κυρίως από μοναξιά. Ο Μάιερς υποστηρίζει πως «η πιο κοντινή συντροφιά του φαίνεται να είναι ο Κόνι, ένα μαύρο λαμπραντόρ, που περιμένει στην πισίνα μέχρι να ολοκληρώσει τους γύρους του».

Μέχρι να ολοκληρώσει το πρωινό και την καθημερινή του άσκηση έχει έρθει το απόγευμα. Τότε, ο Βλαντιμίρ Πούτιν κάθεται και διαβάζει τις καθημερινές του ενημερώσεις, με τις υποχρεώσεις του Ρώσου ηγέτη να ξεκινούν.

Πηγή: Το πρωινό του Πούτιν: Ξυπνά μεσημέρι, τρώει ομελέτα και γυμνάζεται για τουλάχιστον δύο ώρες [εικόνες]