Τετάρτη, Ιουλίου 5

Ο κόσμος των ανύπαρκτων ... ειδήσεων!


Επειδή αξίζει να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν λεπτομερέστερα την μέθοδο, που εφαρμόζει η Δύση προκειμένου να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη ανά την υφήλιο, έχει σημασία να προσέξουμε τις επισημάνσεις του Dr. Paul Craig Roberts σχετικά με τον βρώμικο ρόλο των μισθοφορικών Μέσων Ενημερώσεως(;)

Σας παραθέτω αυτούσιο το σχετικό άρθρο του με τίτλο «It Is the Presstitutes, Not Russia, Who Interfered in the US Presidential Election» (Είναι τα μισθοφορικά Μέσα Ενημερώσεως, όχι η Ρωσία, που παρεμβαίνουν στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ), στην μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο:


Σε αντίθεση με τον Oliver Stone, που ήξερε πώς να πάρει συνέντευξη από τον Влади́мир Влади́мирович Пу́тин, η Megyn Kelly δεν ήξερε. Έτσι γελοιοποιήθηκε, κάτι που είναι συνέπεια της πορείας της.

Τώρα όλα τα Δυτικά Μέσα Ενημέρωσης ενώθηκαν με την Megyn στην ανοησία, ή έτσι φαίνεται από μια έκθεση του RT. Ο James O' Keefe παρουσιάζει τον ανώτερο παραγωγό του CNN, John Bonifield, σε video, όπου λέει ότι η αντι-Ρωσική στάση του CNN είναι καθαρά για την τηλεθέαση: «Τώρα πια είναι κυρίως βλακείες. Αφού δεν έχουμε καμία τρανταχτή απόδειξη». Ο Bonifield του CNN συνεχίζοντας, ακούγεται να λέει ότι «η CIA μας κάνει αηδίες όλη την ώρα, εμείς είμαστε εκεί έξω προσπαθώντας να χειραγωγούμε κυβερνήσεις».

Και φυσικά, ο Αμερικανικός λαός, οι Eυρωπαϊκοί λαοί και οι Aμερικανικές και Eυρωπαϊκές κυβερνήσεις χειραγωγούνται από το παραμύθι "η Ρωσία το έκανε" για να δυσπιστούν απέναντι στην Ρωσία και να αποδεχθούν οποιαδήποτε επικίνδυνη και ανεύθυνη πολιτική εμφανίσει στην συνέχεια η Washington ενάντια στην Ρωσία.

Η αντι-Ρωσική προπαγάνδα οδηγείται από τα ποσοστά τηλεθέασης, όπως φέρεται να ισχυρίζεται ο Bonifield, ή τα ποσοστά τηλεθέασης είναι η κάλυψη των νεοσυντηρητικών και του συμπλέγματος στρατιωτικών / ασφαλείας για την παραπληροφόρηση των Μέσων Ενημέρωσης, που αυξάνει τις εντάσεις μεταξύ των υπερδυνάμεων και προετοιμάζει το έδαφος για πυρηνικό πόλεμο;

Η RT αναγνωρίζει ότι ολόκληρη η ιστορία θα μπορούσε να είναι απλώς ακόμα ένα τμήμα των ψευδών ειδήσεων που κατασκευάζουν τα Δυτικά Μέσα, που φημίζονται παγκοσμίως για αυτή τους την "ικανότητα".

Ωστόσο, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η ψευδής είδηση αφορά στην φερόμενη παρέμβαση της Ρωσίας στις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, ο Τrump εκλέχτηκε από την παρέμβαση του Пу́тин στις εκλογές. Ο ισχυρισμός αυτός είναι παράλογος, αλλά αν είστε η Megyn Kelly στερείστε το IQ για να το δείτε. Αντί αυτού, τα μισθοφορικά Μέσα μετατρέπουν μια ανόητη ιστορία σε μια πραγματική ιστορία, παρά την απουσία αποδείξεων.

Ποιος πραγματικά παρενέβη στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο Пу́тин ή τα ίδια τα "επί χρήμασι εκδιδόμενα" Μέσα; Η απάντηση είναι σαφής και προφανής. Ήταν τα μισθοφορικά Μέσα, που βγήκαν έξω για να πιάσουν το Trump από την πρώτη ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας. Είναι ο διευθυντής της CIA, John Brennan, ο που έκανε ό,τι ήταν στην εξουσία του για να στιγματίσει το Trump ως ένα είδος Ρώσου πράκτορα. Είναι ο διευθυντής του FBI Comey, που έκανε το ίδιο συνεχίζοντας να "διερευνά" αυτό που ήξερε ότι ήταν ανύπαρκτο γεγονός. Τώρα έχουμε έναν πρώην διευθυντή του FBI, που παίζει τον ρόλο ειδικού εισαγγελέα, που διερευνά τον Trump για "παρεμπόδιση της δικαιοσύνης" όταν δεν υπάρχουν αποδείξεις για ένα έγκλημα για να παρεμποδιστεί! Αυτό που βλέπουμε είναι η συνεχιζόμενη ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές, μια παρέμβαση που δεν είναι κοροϊδία μόνο της δημοκρατίας, αλλά και του κράτους δικαίου.

Οι μισθοφόροι δεν παρεμβαίνουν μόνο στις προεδρικές εκλογές. Τώρα παρεμβαίνουν στην ίδια τη δημοκρατία. Επιδιώκουν να ανατρέψουν την επιλογή των ανθρώπων με την δυσφήμιση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και εκείνων που τον εξέλεξαν. Το Δημοκρατικό Κόμμα αποτελεί μέρος αυτής της επίθεσης κατά της Αμερικανικής δημοκρατίας. Είναι το DNC, που επιμένει ότι μια συνωμοσία Пу́тин - Τrump έκλεψε την προεδρία από την Hillary. Αποτελεί θέση των Δημοκρατικών πως είναι υπερβολικά επικίνδυνο να επιτρέψουμε στον Aμερικανικό λαό -στους "άθλιους"- να ψηφίζει. Η γραμμή του Δημοκρατικού Κόμματος είναι ότι εάν αφήσετε τους Αμερικανούς να ψηφίσουν, θα εκλέξουν ένα υποχείριο του Пу́тин και η Αμερική θα κυβερνηθεί από την Ρωσία.

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί ο Trump δεν χρησιμοποιεί την δύναμη του γραφείου της Προεδρίας για να κατηγορήσει την ομάδα κρούσης που έχει ξαμοληθεί για να τον ρίξει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια επιτροπή "αθλίων" ενόρκων θα παρέπεμπε τους Brennan, Comey, Megyn Kelly και τους υπόλοιπους. Από την άλλη πλευρά, ίσως η άποψη του Trump είναι ότι το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα δεν μπορεί να αντέξει να καταστραφεί μαζί του και, ως εκ τούτου, καθώς προστατεύεται πολιτικά από την Ρεπουμπλικανική πλειοψηφία, η καλύτερη στρατηγική είναι να αφήσει τους Δημοκρατικούς και τα μισθοφορικά Μέσα να πέσουν μόνοι τους στα μάτια της ανισόπεδης Αμερικής.

Η επιβίωσή μας ως Αμερικανοί εξαρτάται από την άποψη των Ρώσων σχετικά με την σύγκρουση ανάμεσα στον πρόεδρο των ΗΠΑ που σκόπευε να μειώσει τις εντάσεις μεταξύ των πυρηνικών δυνάμεων και εκείνων που αποφάσισαν να αυξήσουν τις εντάσεις. Η Ρωσική ανώτατη διοίκηση έχει ήδη ανακοινώσει το συμπέρασμά της, ότι η Washington ετοιμάζει μια ξαφνική πυρηνική επίθεση στην Ρωσία. Δεν είναι δυνατόν να φανταστούμε ένα πιο επικίνδυνο συμπέρασμα. Μέχρι στιγμής, κανείς στην Washington ή σε οποιαδήποτε Δυτική κυβέρνηση δεν έχει καταβάλει προσπάθεια να καθησυχάσει την Ρωσία ότι δεν προετοιμάζεται καμία τέτοια επίθεση. Αντίθετα, οι εκκλήσεις είναι για μεγαλύτερη τιμωρία της Ρωσίας και ακόμα περισσότερη ένταση.

Η πλέον μεγαλειώδης των αποτυχιών αποδεικνύει τον πλήρη διαχωρισμό της Δύσης από την πραγματικότητα.

Πολύ δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς κάποιον πιο ακραίο κίνδυνο, ικανό να συγκριθεί με το ότι η εκτός πραγματικότητος Δύση προσπαθεί να πείσει την Ρωσία πως είναι ανίκανη να συμπεριφερθεί λογικά. Αλλά αυτό ακριβώς κάνει η Δύση.