Πέμπτη, Ιουλίου 13

Τρεις ξενοδοχειακές μονάδες στη Λήμνο θα κατασκευάσει ο Παντελής Μπούμπουρας


Τρεις ξενοδοχειακές μονάδες στη Λήμνο θα κατασκευάσει ο Παντελής Μπούμπουρας (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος
Για τις δραστηριότητες του στη Λήμνο και τις επενδύσεις που έχει κατά νου να υλοποιήσει στο νησί, μίλησε εχθές ο Παντελής Μπουμπούρας στα τοπικά μέσα, λίγη ώρα πριν την έναρξη της τελετής για τα εγκαίνια του γηπέδου στο Κοντοπούλι.

Ο κ. Μπουμπούμπας, ανέφερε ότι στόχος του είναι να δοθεί εργασία σε όσο το δυνατόν περισσότερους Λημνιούς και για το λόγο αυτό ήδη έχει ξεκινήσει την υλοποίηση των αρχικών σχεδίων του στο νησί, με τη δημιουργία τριών ξενοδοχειακών μονάδων. Όπως ανέφερε η πρώτη θα γίνει στην περιοχή του Κότσινα, με τις διαδικασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει, η δεύτερη στο Πλατύ και η τρίτη πιθανότατα στο Μούδρο.
Πέρα όμως από το κομμάτι του τουρισμού, ο κ. Μπόυμπουρας, θα επενδύσει και στον πρωτογενή τομέα. Ήδη εργάζεται πάνω στη δημιουργία οινοποιείου στην περιοχή του Μούδρου. Επίσης έχει ξεκινήσει την καλλιέργεια της γης και στην περιοχή του Κοντοπουλίου έχουν φυτευτεί αρκετές δεκάδες συκιές. Φυσικά ο κ. Μπούμπουρας, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας επενδυτής στη Ελλάδα λόγω της γραφειοκρατίας, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στους προβληματισμού του για τις επενδύσεις αυτές.
Τέλος ο κ. Μπούμπουρας, έδωσε πληροφορίες για το πως έκλεισε η συμφωνία για την παρουσία των Βετεράνων του Ολυμπιακού στα εγκαίνια του γηπέδου στο Κοντοπούλι, το οποίο εκσυγχρονίστηκε μετά από δική του δωρεά και ανακοίνωσε τις προσπάθειες που γίνονται για τη δημιουργία ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Λήμνο.limnosfm100.gr