ΝΔ: Ο Τσίπρας οφείλει να σταματήσει τον ολισθηρό δρόμο της χειραγώγησης της Δικαιοσύνης

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση
ΝΔ: Ο Τσίπρας οφείλει να σταματήσει τον ολισθηρό δρόμο της χειραγώγησης της Δικαιοσύνης

Όταν οι Έλληνες δικαστές αισθάνονται διαρκείς παρεμβάσεις από την κυβερνητική εξουσία, η Δημοκρατία στη χώρα μας δεν βρίσκεται σε καλό δρόμο» επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Όταν οι Έλληνες δικαστές αισθάνονται διαρκείς παρεμβάσεις από την κυβερνητική εξουσία, η Δημοκρατία στη χώρα μας δεν βρίσκεται σε καλό δρόμο» επισημαίνει η ΝΔ σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την σημερινή δημόσια παρέμβαση της Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον Πρωθυπουργό να συνειδητοποιήσει τις ευθύνες του και να να σταματήσει τον ολισθηρό δρόμο της χειραγώγησης της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

«Μια ημέρα πριν την 43η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με μια ιστορική ανακοίνωση καταγγέλλει ευθέως την Κυβέρνηση για το σύνολο των παρεμβάσεων και επιθέσεων στη Δικαιοσύνη, που στοχεύουν στην πλήρη υποταγή και χειραγώγηση της.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα εγρήγορσης προς όλους τους Έλληνες πολίτες.

Όταν οι Έλληνες δικαστές αισθάνονται διαρκείς παρεμβάσεις από την κυβερνητική εξουσία, η Δημοκρατία στη χώρα μας δεν βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Η κοινωνία έχει ανάγκη από μια ισχυρή και ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, ικανή να προστατέψει τους πολίτες και να αποδώσει το δίκαιο.

Ο κ. Τσίπρας, έστω και τώρα, πρέπει να συνειδητοποιήσει τις βαριές του ευθύνες και να σταματήσει τον ολισθηρό δρόμο της χειραγώγησης της ελληνικής Δικαιοσύνης».