ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ! Τι είπε για τον Τσίπρα και έγινε χαμός – Η ανακοίνωση και η απάντησηΧαμός έγινε με μιά φράση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον αέρα της εκπομπής του στον ΣΚΑΙ, με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό κανάλι να εκδώσει ανακοίνωση τηρώντας αποστάσεις από τον δημοσιογράφο.
«Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια.
Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό», είπε ο δημοσιογράφος προκαλώντας την άμεση αντίδραση του ΣΚΑΙ που σε ανακοίνωσή του ζητά «συγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου, που – όπως σημειώνει – άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Ελληνα πρωθυπουργού…»
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ:
«Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.
Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».
Η απάντηση Μπογδάνου στον ΣΚΑΙ
Λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε στον ΣΚΑΙ, γράφοντας με νόημα στο Facebook:
«Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τί είπα. Είπα, λοιπόν, ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν «πρώην σύντροφοι» του Τσίπρα».

Λίγα λεπτά αργότερα από τα όσα είπε ο Νωνσταντίνος Μπογδάνος για τον Αλέξη Τσίπρα ήρθε και η απάντηση προς τον δημοσιογράφο από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά.
Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΙ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης».
 http://arouraios.gr