Τετάρτη, Ιουλίου 5

Μίνως Κυριακού: Ανατριχίλα από τα λόγια του γιου του - "Ήσουν ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου"



Με τρεμάμενη φωνή από την συγκίνηση και συγκλονιστικά λόγια είπε "αντίο" στον πατέρα του Μίνωα Κυριακού, ο γιος του, Θοδωρής Κυριακού, προκαλώντας ανατριχίλα σε όσους έδωσαν το "παρών" στην κηδεία του πατριάρχη του Ant1. Ο Θοδωρής Κυριακού αποχαιρέτησε τον πιο στενό του άνθρωπο, τον άνθρωπο που ήταν πάντα δίπλα του, το στήριγμα του, το πρότυπο του... τον πατέρα του.   

Δίπλα του τα αδέλφια του Ξενοφών και Αθηνά, που "μιλούσαν" κι αυτά με το στόμα του αδελφού τους, λέγοντας το δικό τους "αντίο" στον πατέρα που λάτρευαν και θα λατρεύουν, όπως είπαν.
Μιλώντας με λέξεις απλές, αλλά ουσιαστικές και βγαλμένες με πόνο ψυχής, αφού αναφέρθηκε στο ότι ο Μίνως Κυριακού ήταν διορατικός επιχειρηματίας, υπέροχος εργοδότης, άξιος άνθρωπος, αληθινός πατριώτης και πάνω απο όλα πιστός φίλος, ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ είπε κουβέντες καρδιάς για αυτό που περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μετρούσε για τον εκλιπόντα: την οικογένεια.
Με φωνή που "τσάκισε" του είπε αυτό που ο Μίνως Κυριακού ζητούσε πάντοτε να ακούει απο τα παιδιά του, ότι τον αγαπούν. Όπως είπε όχι μια, αλλά πολλές φορές ο Θοδωρής Κυριακού "για εμάς ήταν και είναι ο καλύτερος πατέρας, ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου, ένας υπέροχος πατέρας".  
Ο Θοδωρής Κυριακού αναφέρθηκε και στις στιγμές λίγο πριν από το ξαφνικό "φευγιό" του Προέδρου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, λέγοντας πως ήταν ευτυχισμένος, περιστοιχισμένος από παιδιά και εγγόνια, από την οικογένεια που όπως έλεγε "ήταν η περιουσία του, ήταν τα πάντα!".
Η κηδεία του Μίνωα Κυριακού έγινε το απόγευμα της Τρίτης (04.07.2017) στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας Εκάλης και ήταν όλοι εκεί. Μεταξύ άλλων στην κηδεία έδωσαν το "παρών" οι: Γιάννης Λατσιος, Λίτσα Πατέρα, Κατερίνα Γκαγκακη, Στρατης Λιαρελης, Φάνη-Πάλη Πετραλια, Νικόλας Βαφειαδης, Σάσα Σταματη, Φαίη Σκορδά, Πέτρος Κωστόπουλος, Αλέξανδρος Λυκουρεζος, Τέρενς Κουίκ, Γρήγορης Αρναούτογλου, Αντώνης Σαμαράς, Κυριάκος Μητσοτακης, Φώτης Σεργουλοπουλος, Γιάννης Βαρδινογιάννης, Προκόπης Παυλόπουλος, Γιάννα Αγγελόπουλου, Κώστας Καραμανλής, Ευάγγελος Βενιζέλος, Βασίλης Λεβέντης, Ηλίας Ψινάκης, Φώφη Γεννηματά, Τάσος Αρνιακος, Χαρης Ρωμας, Ηλίας Μαμαλακης, Γιώργος Κουμουτσακος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Απόστολος Τζιτζικωστας, Αντώνης Ρέμος, Ελένη Μενεγάκη, Άδωνις Γεωργιάδης, Ευγενία Μανωλιδου, Ελλη Στάη, Δούκισσα Νομικού, Δημήτρης Θεοδωρίδης, Μαρία Χούκλη, Γιώργος Παπαδακης, Έλλη Κοκκινου και Γιώργος Πατουλης.



















































ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ - Με πληροφορίες ant1news.gr