Παρασκευή, Ιουλίου 7

ΒΟΜΒΑ: Ο Μπογδάνος έκλεισε για Ευρωβουλευτής με ΑΝΕΛ – Στα κάγκελα ο Γιάννης Αλαφούζος!

B
…του Σαράντου Ευσταθόπουλου
Οι ειδήσεις τρέχουν πλέον με ραγδαίες εξελίξεις και στον χώρο των μίντια.
Τι κι αν ζητήθηκε στον Κωνσταντίνο Μπόγδανο από υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού η παραίτησή του από τον ΣΚΑΙ, μετά την τοποθέτησή του για την Τρομοκρατία, η ιστορία δε φαίνεται να τελειώνει και τόσο ανώδυνα!
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δε φαίνεται διατεθειμένος να παραιτηθεί απεμπολώντας τα εργασιακά του δικαιώματα που απορρέουν από ενδεχόμενη απόλυσή του!
Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΑΝΕΛ
Την ίδια ώρα, μια αποκλειστική είδηση έφτασε στο 24ωρο, από πλέον αξιόπιστη πηγή, που αναφέρει ότι ο γνωστός Δημοσιογράφος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ΑΝΕΛ, για επικείμενη συμπόρευση και μάλιστα στο Ευρωψηφοδέλτιο!
Η είδηση αυτή αποτελεί ίσως και τη χαριστική βολή στον Ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος θεωρούσε ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, θα βρισκόταν σε αδιέξοδο μετά την απομάκρυνσή του από τον σταθμό.

Επιπροσθέτως, μαθαίνουμε ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στον οποίο πολλάκις έχουμε ασκήσει σκληρή κριτική, ήδη έχει προσεγγιστεί από άλλον μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας, ο οποίος επιθυμεί να ρίξει μεγαλύτερο βάρος στον ενημερωτικό τομέα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε τέλος αποτελεί μια καινούρια αρχή!

  24ωρο