Τετάρτη, Ιουλίου 26

Σπα σε ιαματικά νερά: Ότι καλύτερο για εσάς

Σπα σε ιαματικά νερά: ότι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας, είναι εδώ!

Υπέροχη ατμόσφαιρα που θα σας φτιάξει τη διάθεση, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με πισίνες ιαματικού νερού με υδρομασάζ, καταρράκτες και υδάτινο μανιτάρι, απολαμβάνετε Spa, χαμάμ, σάουνα, λασποθεραπεία, χαλαρωτικά και θεραπευτικά μασάζ, εξαιρετικά προγράμματα περιποίησης και ομορφιάς, μακριά από το στρες της καθημερινότητας.


Ανακαλύψτε νέες τεχνικές χαλαρωτικών μασάζ!

•Μασάζ σώματος με πουγκιά από βότανα, μια πανάρχαια τεχνική, που προσφέρει άριστα αποτελέσματα στη χαλάρωση και στην τόνωση του μυϊκού συστήματος, στη γενικότερη ενεργοποίηση του οργανισμού και στη βελτίωση της κυκλοφορίας.

•Μασάζ σε όλο το σώμα με 4 χέρια,
μια ενεργειακή και χαλαρωτική τεχνική μασάζ που γίνεται από ζευγάρι θεραπευτών (4 χέρια ταυτόχρονα), εφαρμόζοντας συντονισμένες και ρυθμικές κινήσεις μάλαξης. Είναι η θεραπευτική τεχνική «η ισχύς εν τη ενώσει», όπου οι θεραπευτές, με έναν αρμονικό συντονισμό κινήσεων εναλλάσσουν τεχνικές μαλάξεων, ενεργοποιώντας κάθε σημείο του σώματος, χαρίζοντας απόλυτη αίσθηση αναζωογόνησης και ψυχοσωματικής αναγέννησης.


•Αναζωογονηθείτε και απολαύστε Spa μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Spa για Ζευγάρια - Always Happy Together ένα υπέροχο πρόγραμμα Spa που θα σας χαρίσει απόλυτη χαλάρωση, ευεξία, αναζωογόνηση και ψυχοσωματική αναγέννηση, για εσάς που επιθυμείτε να είστε πάντα μαζί και να μοιράζετε εμπειρίες και συναισθήματα που θα θυμάστε για πάντα!



•Διοργανώστε τα πιο πρωτότυπα Bachelor Party απολαμβάνοντας Σπα με τις φίλες σας.
Ζήστε ξεχωριστές στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης μαζί με τις φίλες ή τους φίλους σας που θα σας μείνει αξέχαστη, με ένα υπέροχο πρόγραμμα ευεξίας και αναζωογόνησης!


•Συνδυάστε την απόλαυση του υδάτινου στοιχείου με τη γυμναστική σας.
Νέα τμήματα Aqua Aerobic στην εξωτερική πισίνα του Loutraki Thermal Spa!


•Ενημερωθείτε για το νέο μας Κατάλογο Υπηρεσιών από την ιστοσελίδα: www.loutrakispa.gr

… μια μοναδική εμπειρία Ευεξίας, Ομορφιάς και Υγείας…!!!

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
LOUTRAKI THERMAL SPA
Γ. ΛΕΚΚΑ 24, ΛΟΥΤΡΑΚΙ 20300
☎ 27440 22215 & 27440 62186

www.loutrakispa.gr

e-mail: info@loutrakispa.gr



nooz.gr/