Σάββατο, Ιουλίου 29

Δραπετσώνα όπως Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα χτυπάει μοτοσικλετιστή

troxaio_32
Στη Δραπετσώνα και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Οδό, συνέβη ένα περιστατικό που θυμίζει εκείνο του 11χρονου και αδικοχαμένου Μάριου πριν λίγο καιρό στο Μενίδι.
Μοτοσικλετιστής που μόλις είχε βγει από το δεύτερο τούνελ δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι. Ο άτυχος 46χρονος έχασε την ισορροπία του και σύρθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα
να υποστεί σοβαρά κατάγματα. Για καλή του τύχη άλλοι διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Ο άνδρας, διακομίσθηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πέρα από τα κατάγματα έφερε και τραύμα από σφαίρα κυνηγετικού όπλου πίσω από το αυτί του. Ο 46χρονος μεταφέρθηκε μετά από απόφαση των συγγενών του μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου και υποβλήθηκε επιτυχώς χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου.
Με τον 46χρονο να νοσηλεύεται ακόμα σε καταστολή δεν είναι δυνατό να καταθέσει στην Αστυνομία τι ακριβώς συνέβη. Πάντως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν υπήρξαν την ώρα του συμβάντος καταγγελίες για άσκοπους πυροβολισμούς στην περιοχή.
Η Τροχαία Πειραιά και η Ασφάλεια Πειραιά  διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό ψάχνοντας εξονυχιστικά την γύρω περιοχή όπου συνέβη το ατύχημα..rizopoulospost.com