Κυριακή, Ιουλίου 2

Καλλιτέχνες! Είστε συμφεροντολόγοι όχι ιδεολόγοι!


Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)
Είδαν τώρα όλοι οι καλλιτέχνες ότι μειώνεται η δουλειά τους γιατί είχαν υποστηρίξει τον Τσίπρα, και το έριξαν στο δακρύβρεχτο και το ψυχοπλακωτικό, για να βρουν εκ νέου πελατεία.

Είδαν δια γυμνού οφθαλμού ότι ο κόσμος δεν τον θέλει.. Τι θα απογίνουν με τη ρετσινιά; Πρέπει να τη βγάλουν για να δουλέψουν …
Και μετά πάλι, ανάλογα με το πού φυσάει ο άνεμος, γυρίζουν τα πανιά τους.
Σας ρωτάμε συμφεροντολόγοι.
Έχετε ιδεολογία; Ναι; Τότε γιατί υποστηρίξατε τον Τσίπρα;
Δε το καταλάβατε;
Τότε τι αντίληψη έχετε και στη δουλειά που κάνετε;
Πώς συνεκτιμάτε μια κατάσταση η ένα πρόσωπο;
Με Λογική; Ταλέντο; Ιδεολογία; Διαίσθηση; Ορθολογισμό; Εμπειρισμό;
Μα όλα αυτά συνεπικουρούν στο να μην είχατε υποστηρίξει τον Τσίπρα.! Άρα μη μας δουλεύετε !…..Περιοριστείτε σ αυτό που κάνετε, γιατί είστε ανεπαρκείς στα κοινά λόγω συμφέροντος (επιδοτήσεις που περιμένατε κλπ) , που αυτό το συμφέρον γίνεται συμφορά, και βλάπτετε τη χώρα!!
Το ίδιο βέβαια ισχύει και για άλλα επαγγέλματα που έκαναν σαν τρελοί να ρίξουν τον Σαμαρά για το όποιο συμφέρον τους, και τώρα το έχουν γυρίσει μήπως βγάλουν κάτι. (π.χ. ένα μισθό βουλευτή), σε σημείο που έχουν ξεχάσει τι έλεγαν και λένε με τον Σαμαρά θα βγαίναμε τώρα.. (τσίπρες με άλλη μορφή δηλαδή.
Το γυρίζουν για να σε βγάλουν τρελό)
Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση αυτών των ατόμων. Δεν αγαπούν την Ελλάδα, άλλα την τσέπη τους. Αν αγαπούσαν την Ελλάδα θα άφηναν την προηγούμενη κυβέρνηση να τελειώσει το έργο της. Δεν το κατάλαβαν; Τότε τι αντίληψη έχουν; Τους ξέρουμε ότι με διάφορα νοητικά και λεκτικά τερτίπια, με κολακείες και αυτοκολακείες πάνε να βγάλουν χρήμα, και τους προσπερνάμε επαγγελματικά (όχι προσωπικά), όσοι έχουμε ιδεολογία και ανιδιοτέλεια. Οι άλλοι που τους κολακεύουν, πάνε να βγάλουν κάτι.
Ο χρησιμοθήρας του χρησιμοθήρα δηλαδή. Αυτή είναι η κοινωνία!

 http://lastpoint.gr