Το μαγιό που κολακεύει όλους τους σωματότυπους και πού θα το βρεις

  • ‎Asos €37,84
    ‎Asos €37,84

Είναι κάποια κομμάτια που κολακεύουν την κάθε γυναικά ανεξαρτήτως του σωματότυπο που έχει. Και αφού είναι περίοδος που το μαγιό έχει γίνει το αγαπημένο μας κομμάτι δεν θα μπορούσαμε να μην μιλήσουμε για το το ολόσωμο μάυρο μαγιό.

Ένα κομμάτι που μπορεί να καλύψει ατέλειες, να αναδείξει τα δυνατά σας σημεία ανάλογα με τις λεπτομέρειες που εσείς θα επιλέξετε να έχει. Ανοικτή πλάτη, χαμηλό V neckline, πιο αθλητικό ή με κοψίματα.
Όπως σχολιάζει και η Anne Marie, από το νεοϋρκέζικο brand μαγιό «Solid&Striped» που είναι από τα αγαπημένα brands της Taylor Swift και της Gigi Hadid, οι λόγοι που το συγκεκριμένο μαγιό θεωρείτε κομμάτι-passepartout για όλες τις γυναίκες είναι : « Ένα μαύρο ολόσωμο είναι ένα κλασικό και διαχρονικό κομμάτι που δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από την μόδα. Πάντα το κόψιμο και η γραμμή θα θεωρείται cool & stylish ενώ το χρώμα του αφαιρεί πόντους από όλα τα σώματα. Επίσης τα διαφορετικά κοψίματά του μπορούν να αναδείξουν τα δυνατά σημεία αλλά και να καμουφλάρουν τις τυχόν «αδυναμίες» που όλες έχουμε πάνω μας.
Εμείς κάναμε μια έρευνα στο internet, μια βόλτα στα καταστήματα και σας προτείνουμε που θα βρείτε τα πιο ενδιαφέροντα μαγιό στην αγορά.
 mustonline.gr