Τρίτη, Ιουλίου 25

Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Γιατί δεν έσφιξα το χέρι της Μέρκελ – Τι λέει για την χειραψία με τον Μακρόν



Στη χειραψία που δεν αντάλλαξε με τον Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ αναφέρθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του στους New York Times.
Ο πλανητάρχης, όπως εξήγησε δεν αντιλήφθηκε τη στιγμή που έπρεπε να δώσει το χέρι στην κα Μέρκελ, αντίθετα, φαίνεται να χάρηκε πολύ, τη χειραψία του με τον γάλλο πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν.

«Έχω πολύ καλή σχέση με τη Μέρκελ. Ξέρετε τι συνέβη με τη Μέρκελ. Κάθομαι, λοιπόν, στο κάθισμα. Καθόμασταν εκεί επί δύο ώρες. Δεν ήταν σαν να βλεπόμασταν για πρώτη φορά. “Χαίρομαι, που σε βλέπω”… Έρχονται μέσα οι δημοσιογράφοι. Κάποιος πρέπει να φώναξε “σφίξτε της το χέρι, σφίξτε της το χέρι!” Ούτε που το άκουσα. Κι έτσι δεν της έσφιξα το χέρι γιατί ήμουν μαζί της τόσην ώρα. Ήμουν μαζί της πολλή ώρα. Κι έτσι δεν της έσφιξα το χέρι – και την επόμενη μέρα: “Ο Τραμπ αρνήθηκε να σφίξει το χέρι…».
Για τον Μακρόν: «Του αρέσει να μου κρατά το χέρι»
«Είναι υπέροχος τύπος» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ στον δημοσιογράφο των New York Times αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον Εμμανουέλ Μακρόν»
«Έξυπνος. Δυνατός. Του αρέσει να μου κρατά το χέρι. Ο κόσμος δεν συνειδητοποιεί ότι του αρέσει να μου κρατά το χέρι. Κι αυτό είναι καλό… Πραγματικά είνια πολύ καλός άνθρωπος. Και σκληρός τύπος, αλλά, κοίτα, πρέπει να είναι. Νομίζω ότι θα είναι τρομερός πρόεδρος για τη Γαλλία. Αλλά του αρέσει να μου κρατά το χέρι…»http://arouraios.gr