Τρίτη, Ιουλίου 4

Το ύστατο χαίρε στον Μίνωα Κυριακού

Σε στενό οικογενειακό κύκλο η ταφή - Δείτε τις φωτογραφίες

Το ύστατο χαίρε στον Μίνωα Κυριακού
Το τελευταίο αντίο λένε συγγενείς και φίλοι στον Μίνωα Κυριακού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 75 ετών. Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη και η ταφή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Στην εξόδιο ακολουθία δίνουν το παρών, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του Γεωργία, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης κ.ά.
Ο Μίνως Κυριακού γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1942, δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της ναυτιλίας από μικρή ηλικία ενώ τα τέλη της δεκαετίας του '80 και στον χώρο των μέσων ενημέρωσης και ήταν ο ιδρυτής του ομίλου ΑΝΤ1.
Την Κυριακή υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή και παρότι του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, λίγο αργότερα εξέπνευσε.
Επιθυμία της οικογένειας Κυριακού ήταν, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν υπέρ του σκοπού των Οργανισμών «ΕΛΕΠΑΠ» και «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».
etwwaet1
etwwaet2
an
klskdfmky3
klskdfmky5
an6
an7
an8
an9
an1
an2
an3
an4
an5
 NEWSBEAST.GR