Τρίτη, Ιουλίου 4

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης απαντά στους συκοφάντες του ΚΚΕ

Όταν ο σταλινικός ξεβρακώνεται και τον στενεύει το Σύμφωνο Ρίμπεντροπ – Μολότωφ, ξερνάει χολή. Την προηγούμενη εβδομάδα δημοσιεύτηκε στην «Δημοκρατία» το παρακάτω άρθρο μου, το οποίο στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας παραμένει σταθερά πρώτο σε δημοφιλία:
Με χαρακτηριστική καθυστέρηση – ήταν δύσκολα τα νοήματα – το Κ.Κ.Ε. με την υπογραφή
κάποιου Λ.Α. στο 902.gr την  και με ανυπόγραφο κείμενο στον Ριζοσπάστη της 2/7/17, δημοσιεύει στα όργανά του τα παρακάτω υβριστικά πονήματα, διότι – είπαμε – όποιοι δεν είναι σαν τα μούτρα τους είναι «φασίστες», «υμνητές των Ταγμάτων Ασφαλείας» και άλλα στην μακρά συνέχεια της κομμουνιστικής συκοφαντίας, στην οποία διαπρέπουν και μεταξύ τους, βγάζοντας ο ένας τον άλλο «πράκτορα», «χαφιέ», «σοσιαλφασίστα» κλπ.
Φυσικά, οι συντάκτες δεν βάζουν λίνκ του άρθρου μου, αφού ακόμη κι ο τίτλος «Το Rolex του Κουτσούμπα δείχνει επανάσταση;» τους πονάει. Άρθρο, το οποίο γράφτηκε μετά τις κομμουνιστικές τραμπούκικες ασχήμιες στο Στρατόπεδο του Γ’ Σώματος Στρατού.
Οι εν λόγω συκοφάντες φυσικά, παραλείπουν να παραθέσουν, όχι μόνο το άρθρο μου ή απλά τον τίτλο του, αλλά έστω και δυο γραμμές από το κείμενο μου περί δήθεν «υπεράσπισης των Ταγμάτων Ασφαλείας», γιατί απλούστατα ΔΕΝ υπάρχουν. Θα τους πω βέβαια, πως ειδικά για την «Χ» δεν έχω γράψει εγώ, αλλά ο Γεώργιος Γρίβας – Διγενής, «…η ‘Χ’ και η ΕΟΚΑ (1955-1959) ήταν πατριωτικές οργανώσεις, σε αντίθεση με την ηγεσία του Κ.Κ.Ε. που παγίδεψε και κατέστρεψε χιλιάδες πατριώτες, ενώ πολλούς τους σκότωσαν οι σύντροφοι τους. Όλοι ξέρουμε ποιοί ήταν οι φονιάδες του πχ Γιαννούλη, του Μπακιρτζή και άλλων».
Θα θυμίσω δε, σε αυτούς τους αισχρούς προπαγανδιστές και την σκοτεινή πολιτική οργάνωση που εκπροσωπούν, πως φασίστες υπάρχουν μαύροι αλλά και κόκκινοι.
Οι ολοκληρωτικοί φονιάδες και γενοκτόνοι είναι ίδιοι, κοινή η εγκληματική τους φύση, η επιβολή μειοψηφικών απόψεων στην πλειοψηφία και η απέχθεια τους στην Δημοκρατία και τους κανόνες της.
Η προδοτική στάση στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του λαού και του Στρατού μας στην Μ. Ασία, η φονική προετοιμασία για κατάληψη της εξουσίας και οι αθρόες σφαγές ακόμη και γυναικόπαιδων, όπου ξόδεψαν περισσότερες σφαίρες κατά Ελλήνων, παρά κατά των κατακτητών, η στάση και ο χωριστικός πόλεμος που επέβαλαν με στόχο την επιβολή κομμουνιστικής δικτατορίας και απόσπαση της Μακεδονίας, κατόπιν απόφασης της Ολομέλειάς τους, την οποία ουδέποτε ανακάλεσαν, η παγίδευση και οδήγηση μιας λαμπρής γενιάς στην ήττα, τον θάνατο και την εξορία, η δικαιολόγηση κάθε εγκλήματος του σταλινισμού, από την κοινή εισβολή με τους συμμάχους τους ναζί στην μαρτυρική Πολωνία, το Κατύν, η εισβολή στην Ουγγαρία, στην Τσεχοσλοβακία, τα εκατομμύρια σοβιετικών πολιτών που εκτελέστηκαν στα χρόνια της κομμουνιστικής δικτατορίας και οι εκατόμβες αθώων, η βαρβαρότητα και ανελευθερία, όπου επικράτησαν οι ιδέες τους, όπου αστοί, εργάτες, αγρότες, αναρχικοί, τροτσκιστές, διανοούμενοι, επιστήμονες εξοντώθηκαν ακόμη και με …ποσοστώσεις, καθιστούν τον αντικομμουνισμό ό,τι και τον αντιναζισμό: καθήκον κάθε ελεύθερου ανθρώπου.
Κάθε δε ύβρις από απολιθώματα του φονικού και προδοτικού σταλινισμού την θεωρώ τίτλο Τιμής.
Πείτε ό,τι θέλετε «σύντροφοι», μόνον μην πείτε πως είμαι σαν τα μούτρα σας.

 http://neadexia.gr