Τρίτη, Ιουλίου 11

Μασάζ, στοματικός έρωτας...κάθε λαός θέλει άλλα... κόλπα στο σεξ

Ο χάρτης της... ηδονής
Μασάζ, στοματικός έρωτας και αμοιβαίος αυνανισμός: Ο κάθε λαός θέλει άλλα... κόλπα στο σεξ

Οι Ταϊλανδοί θέλουν μασάζ πριν την ερωτική πράξη ενώ οι Ισπανοί φτιάχνονται με το γυναικείο στήθος 

Κάθε χώρα έχει τις δικές της συνήθειες στο σεξ. Με άλλον τρόπο «φτιάχνονται» ερωτικά οι Ιταλοί, με άλλον οι Ταϊλανδοί. Άλλοι ξεκινούν μ' ένα αισθησιακό μασάζ, ορισμένοι αρχίζουν να αφυπνίζουν
μόνοι τους το σώμα κοιτώντας στα μάτια την σύντροφό τους και άλλοι μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό...

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, τα σεξουαλικά παιχνίδια είναι ένα έργο τέχνης για τους Ασιάτες. Οι Ταϊλανδοί, για παράδειγμα, ξεκινούν με ένα άκρως αισθησιακό μασάζ αλείφοντας την σύντροφό τους με λάδι, οι Ρώσοι προτιμούν να τριβή των δύο σωμάτων για να ανάψουν τα αίματα ενώ οι Γάλλοι προτιμούν το στοματικό σεξ. Οι Σκανδιναβοί επιλέγουν τον αμοιβαίο παιχνίδι ενώ οι Ισπανοί εστιάζουν το ερωτικό παιχνίδι στο γυναικείο στήθος.
 
«Kάθε χώρα έχει τις δικές της συνήθειες στο σεξ...», αναφέρει το δημοσίευμα

Δείτε παρακάτω πώς κάνει σεξ ο... κόσμος, σύμφωνα με την Bild

1. Ταϊλάνδη: Είναι η εξωτερική παραλλαγή του σεξ όπου το κρεβάτι μετατρέπεται σε χώρο δημιουργίας. Η μαγική λέξη είναι «μασάζ» το οποίο γίνεται με λάδι για να φθάσει ο ερωτισμός στα ύψη.



2. Ρωσία: Οι άνδρες προτιμούν να τρίβονται στους μηρούς της συντρόφου τους για να την ξυπνήσουν ερωτικά αφήνοντας τα καλύτερα για το τέλος.



3. Γαλλία: Έρωτας για τους Γάλλους είναι ένα και μόνο πράγμα: το στοματικό σεξ.



4. Ισπανία: Το γυναικείο στήθος βρίσκεται στο επίκεντρο του αισθησιασμού. Ο άνδρας χρησιμοποιεί ως ερωτικό εργαλείο το γυναικείο στήθος καθ΄όλη την διάρκεια της ερωτικής πράξης.



5. Σουηδία:  Οι ερωτικοί σύντροφοι καταφεύγουν στον «αμοιβαίο αυνανισμό» αφού, ικανοποιώντας ερωτικά τον εαυτό τους ανεβάζουν τη λίμπιντο του συντρόφου στα ύψη.



6. Σαουδική Αραβία:  Αρχικά ο άνδρας «φτιάχνεται» πριν από τη διείσδυση.



7. Βρετανία: Στα ζευγάρια αρέσουν τα «εκπαιδευτικά» παιχνίδια όπως, το να χτυπούν τα γυναικεία οπίσθια, ακολουθώντας το αγγλικό «στυλ».



8. Ιταλία: Στον άνδρα αρέσει να τρίβει το μόριο του στη γυναικεία μασχάλη.



9. Γερμανία: Το ζευγάρι ακολουθεί την πατροπαράδοτη ιεραποστολική στάση. Υπάρχουν και κάποιοι που επιλέγουν τις σαδομαζοχιστικές πρακτικές.


http://www.protothema.gr