Πέμπτη, Ιουλίου 20

Χρόνια Πολλά Καμίλα: Ο Μάριο Τεστίνο φωτογραφίζει τον Κάρολο και τη σύζυγο του

Με αφορμή τα 70α γενέθλια της η Καμίλα έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο επίσημο πορτρέτο της με τον πρίγκιπα Κάρολο από το φακό του Μάριο Τεστίνο.
Φωτογραφημένοι τον περασμένο Μάιο στην αίθουσα πρωινού στο Clarence House το ζεύγος ποζάρει χαλαρά χαμογελώντας στον Περουβιανό μάστορα της εικόνας που καθιερώθηκε ως αγαπημένος των Γουίνδσορ από τότε που απαθανάτισε την πριγκίπισσα Νταϊάνα Σπένσερ για το Vanity Fair.

Η Δούκισσα φορά ένα μπλε σκούρο σακάκι της Fiona Clare, ενώ ο Πρίγκιπας φορά κοστούμι, πουκάμισο και γραβάτα.
Επιπλέον η σύζυγος του πρίγκιπα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι ο Κάρολος έχει εξελιχθεί σε ταλαντούχο μίμο, του οποίου οι δραματικές αναγνώσεις των βιβλίων του Χάρι Πότερ αφήνουν τα παιδιά "συνεπαρμένα".

Ο Κάρολος γιόρτασε τα γενέθλια της συντρόφου του διοργανώνοντας ένα γενέθλιο πάρτι με 250 καλεσμένους στο Highgrove House στο Gloucestershire. Ο Χάρι, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίνλτετον έδωσαν το παρών αλλά η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγος της πρίγκιπας Φίλιππος δεν παρευρέθησαν αν και καλεσμένοι.

Μία αμφιλεγόμενη σχέση πάθους

Ο γάμος της Καμίλα με τον Κάρολο το 2005 έβαλε τέλος σε μια σειρά από γαλαζοαίματα φημολογούμενα σκάνδαλα που κράτησαν δεκαετίες.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 1970 αποκαλύπτει η πρόσφατη έκδοση "The Duchess: The Untold Story". Ωστόσο ο έρωτας της Καμίλα με τον διάδοχο του θρόνου προκάλεσε πολύ καθώς δεν ήταν μια σύντροφος "αριστοκρατικής καταγωγής" ενώ είχε κάνει ήδη σεξ πριν τη γνωριμία της με τον Κάρολο.  Ο Κάρολος παντρεύτηκε την Νταϊάνα και η Καμίλα τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς προτού ξαναβρεθούν ερωτικά το 1986. Σε συνέντευξη του το 1994 ο διάδοχος του θρόνου παραδέχθηκε την απιστία του εις βάρος της Νταϊάνα και εξομολογήθηκε ότι η Καμίλα ήταν η ερωμένη του.
Ο Κάρολος θα γίνει 70 ετών το 2019.
camilla
Σε συνομιλία με δημοσιογράφο της "Daily Mail" η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς περιέγραψε μία άγνωστη εικόνα των σχέσεων των μελών της βασιλικής οικογένειας με τους συγγενείς τους.
Η σύζυγός του, Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς είπε ότι ο μελλοντικός μονάρχης είναι ένας "λαμπρός" μίμος και έχει ξεχωριστή φωνή για κάθε χαρακτήρα, όταν διαβάζει τη σειρά μυθιστορημάτων φαντασίας στους μικρής ηλικίας συγγενείς τους.
Γιαγιά πέντε εγγονιών η Δούκισσα της Κορνουάλης είπε ότι με τον σύζυγό της απολαμβάνουν να περνούν χρόνο με την οικογένειά τους. Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, η οποία ήταν πρόσφατα ομιλήτρια σε λογοτεχνική εκδήλωση για παιδιά είπε στον δημοσιογράφος της εφημερίδας:
Μερικές φορές, όταν είμαστε με τον σύζυγό μου στη Σκωτία, τους διαβάζει Χάρι Πότερ. Και κάνει όλες τις φωνές, επειδή είναι λαμπρός μίμος. Δεν είμαι πολύ καλή, προσπαθώ να κάνω τις φωνές, αλλά η υποκριτική δεν είναι το δυνατό σημείο μου. Κάθεται να τους διαβάσει και όλοι κάθονται μαζί του. Πάντα σκέφτομαι ότι θα γκρεμίσουν τα πάντα γύρω από το κρεβάτι, αλλά κάθονται μαγεμένα" είπε. "Είναι εξαιρετικά καλός με τα παιδιά" πρόσθεσε.
CNN.gr