Απόκτησε πτυχίο Αγγλικών αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ - Ειδική προσφορά για εκπαιδευτικούς

Ξεκινά Νέο Τμήμα Εκμάθησης Αγγλικών LRN Άμεσα, με προσιτά δίδακτρα, χωρίς κόστος επανεξέτασης, προσαρμοσμένο στις χρονικές απαιτήσεις και τις ανάγκες σου; Το LRN είναι ένας φορέας πιστοποίησης, αναγνωρισμένος από τον ΑΣΕΠ, για όσους θέλουν να επικυρώσουν τις ικανότητές τους στην Αγγλική γλώσσα για επαγγελματική χρήση σε ένα αβέβαιο και διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον. Η πιστοποίηση αυτή είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως απόδειξη των δεξιοτήτων που απαιτούνται από διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα, επαγγελματικούς φορείς και φορείς του Δημοσίου. Η Ευρωεργασιακή Α.Ε. με 25 χρόνια πορείας στην κατάρτιση ενηλίκων και με πάνω από 16.000 ενήλικες καταρτιζόμενους, συνεχίζει δυναμικά εισάγοντας μία καινοτόμο μέθοδο εκμάθησης αγγλικών στηριζόμενη στην πιστοποίηση LRN, με καθηγητές πιστοποιημένους στην εκπαίδευση ενηλίκων. Ένα πρότυπο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας που απευθύνεται κατ' αποκλειστικότητα σε ενήλικες και είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις χρονικές απαιτήσεις του σύγχρονου, πολυπράγμονα ανθρώπου. Ένα επαγγελματικό εφόδιο με τη σύμπραξη δύο πιστοποιημένων με ISO, για την εκπαιδευτική τους αποτελεσματικότητα, φορέων. Επωφελήσου κι ανέπτυξε τις γλωσσικές σου ικανότητες μαζί μας. Πρόσθεσε στη φαρέτρα σου ένα άκρως απαραίτητο εφόδιο για τον επαγγελματικό στίβο. Γιατί όμως το LRN διαφέρει από όλες τις άλλες πιστοποιήσεις; Επειδή:
Σε περίπτωση μη επιτυχίας, η επανεξέταση γίνεται δωρεάν, χωρίς την οποιαδήποτε επιβάρυνση.
Για την απόκτηση του πτυχίου γίνεται συμψηφισμός των ενοτήτων κι αρκεί το 50% του συνόλου για την επιτυχία.
Το Section 2 του Speaking είναι διαθέσιμο στους υποψηφίους περίπου 2 εβδομάδες πριν τις εξετάσεις.
Το LRN EXAM είναι ενιαίο. Όλες οι ενότητες εξετάζονται µαζί ώστε να μπορεί ο υποψήφιος να διαχειριστεί το χρόνο του, να επιστρέψει σε οποιοδήποτε μέρος του Test, για να διορθώσει ή να συμπληρώσει ό,τι χρειαστεί. Γιατί η μέθοδός μας είναι ολοκληρωμένη; Επειδή:
Οι καθηγητές μας είναι πτυχιούχοι Αγγλικής Φιλολογίας και Γλώσσας πιστοποιημένοι στην εκπαίδευση ενηλίκων.
Πραγματοποιούνται προπαρασκευαστικά μαθήματα για το τεστ κατάταξης πριν την έναρξη των επίσημων μαθημάτων.
Μεταξύ του επίσημου διαγωνίσματος και της επανεξέτασης γίνονται δωρεάν συμπληρωματικές ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας με βάση τις προσωπικές ανάγκες του κάθε υποψήφιου στοχεύοντας στην επιτυχία.
Η απόκτηση του πτυχίου επιπέδου Β2 μπορεί να γίνει σε έως 80 ώρες και C2 σε έως 110 ώρες. Πολύ συντομότερα από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο.
Στο πλαίσιο του πρότυπου αυτού προγράμματος, η Ευρωεργασιακή Α.Ε. , Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης & Διά Βίου Μάθησης, έχοντας καταρτίσει περισσότερους από 16.000 ενήλικες, προσφέρει το HR Program δωρεάν. Aυτό περιλαμβάνει:
Προετοιμασία για Interview στην αγγλική γλώσσα
Δωρεάν μαθήματα Digital CV
Σύνταξη βιογραφικού στα Aγγλικά Αν θες να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με έναν από τους εκπαιδευτικούς μας συμβούλους στο e-mail LRN@euroergasiaki.gr. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ   αγγλικάΑΣΕΠ