Τρίτη, Ιουλίου 25

Είναι κωμικοτραγικό και ανόητο να πιστεύει κανείς ότι, θα σωθούμε από τα μνημόνια, τη λιτότητα, την απέραντη φτωχοποίηση, την κατοχή της χώρας μέσα στην κόλαση της ευρωζώνης.

odosdrachmis.gr

Αγαπητοί φίλοι/ες

Καλό καλοκαίρι για εσάς και τους δικούς σας, έχοντας πάντα στο νου τη μάχη για την απελευθέρωση της πατρίδας. Η ανατροπή φαίνεται πάντα αδύνατη στη αρχή, μέχρι να γίνει πράξη έλεγε ο Μαντέλα. Και εδώ στην κατοχική Ελλάδα του σήμερα, δεν έχουμε άλλο δρόμο από το να αγωνιστούμε για να φέρουμε αυτήν την ανατροπή. Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκαν ποτέ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στην ιστοσελίδα μας αποτελούν τη μοναδική σοβαρή πρόταση ανατροπής και ελπίδας για τη χώρα και είναι πολύ πιθανό να δικαιωθούν  ή να αρχίσουν να δικαιώνονται μέσα στο 2017 ή στο 2018, περίοδο που δεν μπορεί παρά να έχουμε εκλογές στη χώρα μας.

Οι παγκοσμιοποίηση αμφισβητείται. Το ίδιο και η Γερμανική υπερκυριαρχία και το ευρώ – μάρκο. Οι κοσμογονικές ανατροπές που έχουν συντελεστεί και συντελούνται στις ΗΠΑ, Μ.Βρετανία, Ιταλία και αλλού, με τις όποιες προσωρινές ανατροπές του ρεύματος σε Γαλλία,Ολλανδία, δείχνουν ότι η ροή του κύματος της ιστορίας οδεύει προς την κατεύθυνση όπου επιμένουμε να πορευόμαστε.Οι Γερμανοί μπορεί να κερδίζουν κάποιες μάχες αλλά χάνουν τους πολέμους. Εχασαν τους δύο πρώτους μεγάλους πολέμους. Και θα χάσουν και τον τρίτο, τον οικονομικό πόλεμο που έχουν εξαπολύσει για την κατάκτηση της Ευρώπης με πρώτο μέγιστο θύμα τη χώρα μας.

Εδώ στην κατοχική ευρωμνημονιακή Ελλάδα,παρ’ όλο τον ανελεήτο βομβαρδισμό ψεμάτων και τρομοκρατίας από τα διαπλεκόμενα συστημικά ΜΜΕ, ολοένα και περισσότεροι πολίτες ταυτίζονται με τις θέσεις μας και βλέπουν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από τη συντεταγμένη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα. Τώρα πια, ακόμα και οι συστημικές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι, το ρεύμα της δραχμής είναι τεράστιο ή και πλειοψηφικό στον ελληνικό λαό. Το ψέκασμα από τα κατοχικά ΜΜΕ ξεθωριάζει.Η αλήθεια δεν μπορεί να μείνει φυλακισμένη για πάντα.

Είναι κωμικοτραγικό και ανόητο να πιστεύει κανείς ότι, θα σωθούμε από τα μνημόνια, τη λιτότητα, την απέραντη φτωχοποίηση, την κατοχή της χώρας μέσα στην κόλαση της ευρωζώνης. Ποτέ κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας από τη σφαγή.

Η έλλειψη πόρων και η αγωνία όλων για την προσωπική μας επιβίωση, ασφαλώς και δεν βοηθά στο να ενεργοποιηθούμε όπως και όσο θα έπρεπε. Δεν διαθέτουμε επαγγελματικά στελέχη, ΜΜΕ, χορηγούς, αφανείς πόρους και επιδοτήσεις, όλα όσα δηλ. είναι αναγκαία για να προβάλλουμε δυναμικά τις θέσεις μας.Αυτά τα κατέχει σε αφθονία η προδοτική «συμμορίας του ευρώ». Εμείς έχουμε την αλήθεια και το δίκιο με το μέρος μας και μια δυνατή καρδιά για να επιμείνουμε. Θα επιμείνουμε και στο τέλος θα νικήσουμε.

Είναι εξόχως παράλογο και αντιδημοκρατικό, το ισχυρό ή και πλειοψηφικό ρεύμα της δραχμής στον Ελληνικό λαό να μην έχει εκπροσώπηση στη Βουλή. Προς αυτήν την κατεύθυνση στοχεύουμε. Τώρα υπάρχουν οι βάσεις και προϋποθέσεις για τη δημιουργία μιας μεγάλης πατριωτικής, δημοκρατικής συμπαράταξης που θα ανατρέψει το πολιτικό τέλμα και το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η χώρα.

Αυτήν την εποχή τα κεντρικά στελέχη της ιστοσελίδας έχουν ακδημαϊκές και πολιτικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό και για το λόγο αυτό, αδυνατούμε να τη διατηρήσουμε με εντατικό ρυθμό. Θα επανέλθουμε δριμύτεροι και καλύτεροι στο τέλος του καλοκαιριού.

Ραντεβού λοιπόν από τον Σεπτέμβριο για να συνεχίζουμε τη μάχη για την ανάσταση της πατρίδας. Δεν φοβόμαστε την σύγκρουση και δεν βολευόμαστε με την υποταγή. Αγωνιζόμαστε για τα πιστεύω μας και όχι για τις καρέκλες. Αγωνιζόμαστε για την πατρίδα και τη δημοκρατία. Η ανατροπή δεν είναι μακρυά. Αρκεί να έχουμε υπομονή και επιμονή στο όραμα για ένα καλύτερο αύριο για τη Ελλάδα μας.

odosdrachmis.gr

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ