Δήλωση του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, με αφορμή τις δηλώσεις Μητσοτάκη.

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή την ενθουσιώδη ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την συμβολή της Σιμόν Βέϊλ στην νομιμοποίηση των αμβλώσεων, δήλωσε τα εξής :
«Σε μία χώρα που δημογραφικά πεθαίνει, αφού από το 2011 οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις, ο κ. Μητσοτάκης εξαίρει την αποβιώσασα Σιμόν Βέϊλ, απ’ όλη την πολιτική της διαδρομή, για την
νομιμοποίηση των … αμβλώσεων, τις οποίες θυμίζουμε πως επιδοτεί το …ΙΚΑ. Το Έθνος γερνάει, αλλά η ηγεσία της «Κεντροδεξιάς» χωρίς Δεξιά δεν βρίσκει δύο λέξεις να πει για το πώς θα προάγουμε και προστατεύσουμε την μητρότητα, πως θα γεννιούνται και θα ανατρέφονται περισσότεροι Έλληνες. Για την ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ είναι ζήτημα βαθιά αξιακό και εθνικό και ρωτάμε ευθέως  τον κ. Μητσοτάκη, θεωρεί την άμβλωση δολοφονία ή όχι; κι απευθυνόμενοι στην βάση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ συμμερίζεστε τον ενθουσιασμό του κ. Μητσοτάκη για τις αμβλώσεις; Ή ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ σεβόμενη την αξία της ανθρώπινης ζωής, την συνειδητότητα της που ξεκινάει από την πρώτη στιγμή στα σπλάχνα της Μάνας, έχει διατυπώσει προτάσεις για την προστασία των γεννήσεων, της Ελληνίδας Μάνας κι όχι για την προαγωγή του θανάτου».
Φαήλος Κρανιδιώτης
Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς

 http://neadexia.gr/