Κυριακή, Ιουλίου 2

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

 – Ο αρχιερέας της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ είναι εδώ και θέλει να μας… ξανασώσει

simitis
Όσο και να ψάξει κανείς στα κιτάπια της ιστορίας είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να βρεθεί άλλος Πρωθυπουργός που να έκανε τόσο κακό στη χώρα του. Είναι αδιανόητο να σκεφτούμε κάποιον άλλον που στη θητεία του συνέβησαν τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα που αποτέλεσαν προάγγελο για την σημερινή αισχρή κατάσταση και την Ελλάδα των αυτοκτονιών και της
εξαθλίωσης. Κι όμως, ο αρχιερέας της διαπλοκής, Κώστας Σημίτης ξαναβγαίνει με θράσος και βγάζει λογύδρια… διάσωσης της χώρας.
Είναι πραγματικά λυπηρό ο άνθρωπος που στα 8 χρόνια Πρωθυπουργίας διέλυσε το Κράτος ανέβηκε στο βήμα στο συνέδριο της ΔΗΣΥ και μάλιστα παρουσία και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κάλεσε για άμεση ενότητα όλων των δυνάμεων στο χώρο της Κεντροαριστεράς, που θα υπηρετήσουν μια πολιτική που θα… βγάλει τη χώρα από την κρίση!!!
Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι επί των ημερών του, σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην Ελλάδα, όπως το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, των εξοπλιστικών προγραμμάτων, τα «μαύρα» ταμεία της Siemens, το C4i κ.α.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του η Ελλάδα δέχτηκε τρία ισχυρά και κατά πολλούς ανεπανόρθωτα πλήγματα στην εξωτερική πολιτικής της, με την υπόθεση των Ιμίων, την παράδοση του Αμπντουλάχ Οτσαλάν στους Τούρκους με «εμπλοκή» στην υπόθεση και της Ελλάδας, αλλά και την «εξυπηρέτηση» στους… συμμάχους για τους βομβαρδισμούς στην Γιουγκοσλαβία.
Καμαρώστε τον λοιπόν και μην ξεχάσετε να τον ξαναψηφίσετε για να δείτε καλύτερες ημέρες.

 makeleio.gr