Η κατάληψη της Αθήνας και της χώρας από μουσουλμάνους εισβολείς


Έλληνας Ιθαγενής 
Στην Ελλάδα μέχρι πρόσφατα κατοικούσε μία ομοιογενής εθνική ομάδα με κύρια κοινά χαρακτηριστικά της την ελληνική γλώσσα, τις κοινές πολιτιστικές παραδόσεις και αξίες και στην πλειοψηφία της με κοινό θρήσκευμα, αυτό της ελληνορθόδοξης παράδοσης.

Τα τελευταία βιώνουμε την άλωση της Αθήνας και της χώρας από άοπλους μουσουλμάνους εισβολείς.Έχουμε μετατραπεί σε τόπο απορρίμματος των τοξικών αποβλήτων του παγκόσμιου καπιταλισμού, με τη συστηματική εισροή εκατοντάδων χιλιάδων υπεργεννητικών και μη ενσωματώσιμων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών από τη γείτονα Τουρκία. Η οποία αγνοεί προκλητικά τις συμβατικές της υποχρεώσεις και για το θέμα αυτό και εφαρμόζει συστηματικά το δόγμα Οζάλ « Δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Θα τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια ανθρώπους από εδώ μεριά και θα τελειώνουμε με αυτού» Με το κύμα εισροής τους, σε λίγα χρόνια θα μας έχουν υπερκεράσει αριθμητικά, για να μην αναφερθούμε σε άλλα προβλήματα όπως της τρομοκρατίας, κλπ.
Στην κάτω Ομόνοια, στον Άγιο Παντελεήμονα, στην Κυψέλη και αλλού καταλήγουν όλοι αυτοί οι δεκάδες-εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες με τις οικογένειές με το τσούρμο των συμπαθέστατων κατά τα άλλα παιδιών τους.

Είναι τουλάχιστον αφελές να υποστηρίζεται ότι η Ψωροκώσταινα – Ελλάς θα περιθάλψει το 1 δις ατόμων που λιμοκτονούν παγκοσμίως. Ούτε η φιλανθρωπία είναι το φάρμακο για την αντιμετώπιση της φτώχειας και κατά τον Καρλ Μαρξ. Αυτό τελευταίο παρατίθεται για όσους αδαείς αριστεροδηλωσίες το παίζουν « ανθρωπιστές», ή εμπορεύονται τον ανθρωπισμό.
Ας έρθουν όλοι αυτοί οι βολεμένοι που κατά κανόνα κατοικούν στα πολυτελή βόρεια ή νότια προάστια, να δουν τι τρομερά συμβαίνουν στην χώρα των ιθαγενών της Κάτω Ομόνοιας. «’Ελα να μάθεις στην πλατεία Βάθης τι ζωή περνώ» τους φωνάζουμε και κάνουν πως δεν ακούν και μας αποκαλούν ρατσιστές, ρατσιστές όντες οι ίδιοι.
Παραθέτω εδώ ένα κείμενο  του Γ. Κατσιμίδη με σχόλια με τίτλο «Εδώ Κάτω Ομόνοια»…..
«…Τα τελευταία χρόνια ζούσα λόγω σπουδών στο εξωτερικό (Ολλανδία) και εκεί κατάλαβα πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα της μετανάστευσης. Μεγάλα αστικά κέντρα της Ολλανδίας κατοικούνται από Ασιάτες και Αφρικανούς, με τους γηγενείς λευκούς να αποτελούν μειοψηφία. Οι άνθρωποι αυτοί παραμένουν ισλαμιστές ακόμα και μετά από 3 γενεές, δεν θέλουν να αφομοιωθούν, το ποσοστό των μεταναστών από Ισλαμικές χώρες που σπουδάζουν είναι ελάχιστο. Το κοράνι. ένα καθεαυτό φασιστικό Βιβλίο , τους ελέγχει το πολιτισμικό πλαίσιο σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να μην τους αφήνει χώρο να εξευρωπαϊστούν. Φόνοι τιμής, λιθοβολισμοί, βιαιοπραγίες κατά γυναικών, βιασμοί Ευρωπαίων γυναικών (τις οποίες και χαρακτηρίζουν «πόρνες» επειδή πίνουν αλκοόλ, έχουν ελεύθερη σεξουαλική ζωή, φορούν κοντές φούστες κλπ) είναι καθημερινότητα.

Τα ανθρωποκύματα από την Ασία και την Αφρική απειλούν το Ευρωπαϊκό κεκτημένο της Δημοκρατίας, της ανοχής, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, την ανώτερη Ευρωπαϊκή κουλτούρα και πολιτισμό, εδώ πρόκειται για πόλεμο πολιτισμών, σε 1-2 αιώνες προσωπικά πιστεύω πως πολλές Ευρωπαϊκές προοδευτικές χώρες (Δανία, Βέλγιο, Γαλλία, Σουηδία, Βρετανία) όχι μόνο θα έχουν εξισλαμιστεί, όχι μόνο οι ντόπιοι πληθυσμοί θα αποτελούν μειονότητα αλλά ο Μεσαίωνας θα έχει επικρατήσει.. φαντάζεστε Ισλαμιστή να μελετά Ευρωπαϊκή φιλοσοφία (π.χ Νίτσε …) ….Δεν έχω ψηφίσει από τα 18, δεν έχω συμμετάσχει σε κανένα πολιτικό κόμμα. Τώρα όμως πρώτη φορά πιάνω τον εαυτό μου να συμμετάσχω στην υπεράσπιση μίας «πολιτικής», την υπεράσπιση των Ευρωπαϊκών λαών και του Ευρωπαϊκού πολιτισμού από την εισβολή της Ασίας που αυτήν την φορά μοιάζει ασταμάτητη. Η Ελλάδα σταδιακά θα μεταβάλλεται σε Μπαγκλαντές και Καμπούλ διότι οι κάτοικοι της θα είναι τέτοιοι, οι φορείς του πολιτισμού δεν είναι ούτε τα κτήρια , ούτε οι δρόμοι, ούτε η κουζίνα ..είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι! !Και δεν μπορεί κάποιος να με κατηγορήσει για ρατσισμό, η γυναίκα μου είναι Ουκρανή με διδακτορικός στο Βέλγιο. Αλήθεια ..γιατί η ιδεολογία του «πολυπολιτισμού» εφαρμόζεται μονάχα σε λευκές και χριστιανικές χώρες, γιατί όχι στην Σαουδική Αραβία ή στο Ιράν;;

Δεν γνωρίζω κατά πόσο είστε εξοικειωμένοι με τον όρο «Eurabia», γι’ αυτό και στέλνω αποστέλλω ένα σχετικό λινκ για ενημέρωση http://www.youtube.com/watch?v=eQ6VI_bc1j4&feature=related Αυτό το ψέμα που λέγεται και ξαναλέγεται για την «ομαλή» ένταξη των Ισλαμιστών στις Ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να πάψει να το καταπίνουμε».http://odosdrachmis.gr