Τρίτη, Ιουλίου 11

ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Ο,τι δηλώσεις είσαι !

Αρκεί να το δηλώσεις..

ΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ.. Μ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥ «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ»..
ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟ ΠΟΥΣΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ.
. ΥΠ’ ΟΨΙΝ Ο,ΤΙ ΤΩΡΑ ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ» ΠΑΠΑΡΙΕΣ.. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, Η ΣΥΓΧΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ..
ΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ‘ΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ, ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ… ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΩΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..  ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ..
ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ «ΕΓΡΑΨΕ» :
Τραβέλια Δάσκαλοι,Μαύροι Τσολιάδες,Γυναίκες Παπάδες,Άντρες Μπαλαρίνες,Παιδιά Εγχειρισμένα με το ανάποδο από το βιολογικό τους φύλο,Πολυσυντροφικές-Πολυγαμικές (παρτουζιάρηδες) «οικογένειες»,Ισλαμικά Τεμένη σε κάθε Γειτονιά,Μουσουλμανικά Νεκροταφεία σε κάθε Πόλη,Υποχρεωτική Καύση Νεκρών,Απαγόρευση Ελληνικής Σημαίας στα μπαλκόνια (μόνο Ευρωπαϊκή ή Ουράνιο Τόξο), Εξαναγκαστική χρήση Πλαστικού Χρήματος, Νόμοι απαγόρευσης σκέψης και έκφρασης του λόγου,Φορολογία στην Ιδιοκτησία ώστε να μοιράζονται «κοινωνικά και δίκαια» οι Πόροι ομοιόμορφα σε όλους,Κεντρικό φεντεραλιστικό Ευρωπαϊκό Κράτος που να διοικείται από Πάνσοφους Βησιγότθους ενώ εμείς θα υπακούμε τυφλά τις οδηγίες τους,Αποδόμηση της παραδοσιακής πυρηνικής Οικογένειας,Χλευασμός για τις Ελληνικές Παραδόσεις,Κοροϊδία για το Ελληνικό Αίμα και την Καταγωγή μας,Απαξίωση Εθνικών μας Εορτών και Αγώνων
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Παράδεισος σας …
Η δική μας  Κόλαση.
Θα δώσω Μάχη βρε Καργ!όληδες να μην περάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ από τα νοσηρά σας σχέδια.
ΜΑ-ΧΗ.
 anaktisis.net