Πέμπτη, Ιουλίου 27

Ληστεία με πυροβολισμούς και εμπρησμός στη Νίκαια - Τραυματίστηκε ιδιοκτήτης καταστήματος

Ληστεία με πυροβολισμούς και εμπρησμός στη Νίκαια - Τραυματίστηκε ιδιοκτήτης καταστήματος
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Φτηνά... τη γλύτωσε σήμερα το πρωί ιδιοκτήτης καταστήματος στη Νίκαια, όταν πηγαίνοντας στην τράπεζα έπεσε θύμα ληστείας από ένα άτομο, το οποίο αρχικά τον χτύπησε και εν συνεχεία τον πυροβόλησε, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει ιδιαίτερα σοβαρά.



Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 08.15, όταν ο άνδρας βγήκε από το κατάστημά του και, κρατώντας μία τσάντα με χρήματα, άρχισε να βαδίζει προς ένα κοντινό υποκατάστημα τραπέζης που βρίσκεται στην περιοχή.

Ξαφνικά, μία μοτοσικλέτα τον προσέγγισε και σταμάτησε δίπλα του. Ένας από τους δύο επιβαίνοντες -οι οποίοι φορούσαν κράνη- κατέβηκε, έβγαλε ένα όπλο και του ζήτησε την τσάντα με τα χρήματα. Ο επιχειρηματίας αντέδρασε και τότε ο ληστής τού κατάφερε ένα χτύπημα, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να αποσπάσει την τσάντα.

Ακολούθησε συμπλοκή, η οποία κατέληξε στον τραυματισμό του επιχειρηματία, καθώς ο δράστης τον πυροβόλησε στο πόδι και εν συνεχεία ανέβηκε στη μηχανή όπου τον περίμενε ο συνεργός του και έγιναν καπνός.

Κατά τη διαφυγή τους μάλιστα, ένα Hyundai Atos που βρισκόταν στο σημείο τυλίχθηκε στις φλόγες, χωρίς όμως ακόμα να έχει αποσαφηνιστεί ποιος του έβαλε φωτιά και για ποιο λόγο. Πάντως, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, το αυτοκίνητο δεν ανήκει στο θύμα.

Οι δράστες αναζητούνται, ενώ ο καταστηματάρχης διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο η οποία αναρτήθηκε από τον κ. Αντώνη Παπαδόπουλο στο Facebook στις 9.00 το πρωί


.zougla.gr