Τετάρτη, Ιουλίου 26

Η Σελίν Ντιόν ξεσαλώνει: Βγήκε ραντεβού με τον δεσμό της, με το σουτιέν στη φόρα [εικόνες]

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ Η ΝΤΙΒΑ

Η Σελίν Ντιόν ξεσαλώνει: Βγήκε ραντεβού με τον δεσμό της, με το σουτιέν στη φόρα [εικόνες]

Η Σελίν Ντιόν και ο κατά πολλές δεκαετίες νεότερος χορευτής της, με τον οποίο φαίνεται ότι διατηρεί δεσμό, Pepe Munoz, έκαναν μια θεαματική εμφάνιση.
Εφαγαν οι δυό τους σε εστιατόριο του Παρισιού, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη σχέση τους. Εκείνος περίμενε την ντίβα έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει στο Παρίσι, στο δρόμο,
καθισμένος. Εκείνη εμφανίστηκε με μαύρο σμόκιν κοστούμι, χωρίς μπλούζα, με το μαύρο σουτιέν της σε κοινή θέα.
Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο εστιατόριο Manko, στο 8ο διαμέρισμα του Παρισιού και πέρασαν μαζί τη βραδιά.





Ο Pepe Muñoz είναι χορευτής και σχεδιαστής μόδας. Και όπως φαίνεται περνάει πλέον πολύ, πάρα πολύ χρόνο δίπλα στην Σελίν Ντιόν.


Ο Pepe Muñoz είναι ένας πανέμορφος μελαχρινός, 32 ετών. Χόρεψε στο πλευρό της 50χρονης διάσημης ντίβας, στη διάρκειά περιοδείας της στη Γαλλία. Πέπε και Σελίν έκαναν έναν αισθησιακό χορό, μια εμφάνιση τόσο ερωτική που οι φαν της τραγουδίστριας έβαλαν φωτιά στο διαδίκτυο.

Από τότε, ο Pepe Muñoz βρίσκεται διαρκώς δίπλα της. Μαζί του ήταν η Καναδή ντίβα στο ντεφιλέ Giambattista Valli, μαζί στους δρόμους του Παρισιού, μαζί στο εστιατόριο Loulou της γαλλικής πρωτεύουσας, στις 7 Ιουλίου.
Είναι ο πρώτος άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της Σελίν Ντιόν τόσο συχνά, μετά τον θάνατο του συζύγου της Ρενέ Ανιελίλ, το 2016.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Vogue, η Σελίν Ντιόν συνάντησε τον Πέπε Μινιόζ στο Λας Βέγκας πριν από μερικά χρόνια. Αναζητούσε τότε έναν χορευτή-χορογράφο. Ο Πέπε Μινιόζ συμμετείχε εκείνη την περίοδο στο «Sin City» του Cirque du Soleil. Σπούδασε στο Ballet national de Cuba και στο Royal Ballet του Λονδίνου.

Η συνάντησή του με την Σελίν Ντιόν άλλαξε τη ζωή του Πέπε Μινιόζ. «Είμαι εντελώς συγκλονισμένος από αυτό που μου συμβαίνει», δήλωσε πρόσφατα ο χορευτής στην ισπανική  El País, ο οποίος δέχτηκε πρόσφατα και προσφορά να εργαστεί ως σχεδιαστής στον Οίκο Schiaparelli. Γιατί ο Πέπε όταν δεν χορεύει, σχεδιάζει. Μπόρεσε μάλιστα να δημοσιεύσει τα σχέδιά του, χάρη στην Σελίν Ντιόν, στο περιοδικό Vogue.

Πηγή:  iefimerida.gr