Πέμπτη, Ιουλίου 6

Το νέο λουκ της Κέιτ Μίντλετον που τράβηξε τα βλέμματα

Η δούκισσα του Κέμπριτζ με νέα αποστολή στο Γουίμπλετον

Το νέο λουκ της Κέιτ Μίντλετον που τράβηξε τα βλέμματα
Η δούκισσα του Κέμπριτζ παρακολούθησε την πρώτη ημέρα του τουρνουά τένις του Γουίμπλετον χθες Δευτέρα, για πρώτη φορά ως ανάδοχος του All England Lawn Tennis & Croquet Club.

Αυτοί που δεν χάνουν ευκαιρία να σχολιάσουν τις εξόδους της Κέιτ παρατήρησαν ότι η 35χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ εμφανίστηκε στο All England Lawn Tennis & Croquet Club όπου διεξάγεται το τουρνουά με νέο λουκ, έχει κόψει τα μαλλιά της μέχρι τους ώμους, από τότε που είχε κάνει την τελευταία της επίσημη εμφάνιση στις 29 Ιουνίου στο Μουσείο Victoria and Albert του Λονδίνου.
lsdkjs2
Η Κέιτ ήταν ιδιαίτερα κομψή με το μακρυμάνικο λευκό φόρεμα Dolce & Gabbana με μεγάλα μαύρα πουά, συνδυασμένο με λευκή τσάντα της βρετανίδας σχεδιάστριας και πρώην τραγουδίστριας των Spice Girls Βικτόρια Μπέκαμ και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα της φίρμας Office, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Λάτρης του τένις και παίκτρια η ίδια, η Κέιτ παρακολουθεί κάθε χρόνο τους αγώνες της διάσημης αθλητικής διοργάνωσης στο Λονδίνο. Ωστόσο φέτος η παρουσία της έχει ιδιαίτερη σημασία. Η βασίλισσα Ελισάβετ τής ανέθεσε την αποστολή της αναδόχου του All England Lawn Tennis & Croquet Club. Έτσι λοιπόν στο τέλος του τουρνουά, η Κέιτ θα απονέμει τα κύπελλα, μια αποστολή που είχε έως τώρα ο ξάδερφος της βασίλισσας Δούκας Εδουάρδος του Κεντ.
lsdkjs1
Δεν είναι γνωστό αν η μαμά του πρίγκιπα Τζορτζ και της πριγκίπισσας Σαρλότ θα παρακολουθεί καθημερινά τους αγώνες από το βασιλικό θεωρείο του Γουίμπλετον μέχρι τον τελικό στις 16 Ιουλίου. Πάντως χθες, πρώτη ημέρα των αγώνων, παρακολούθησε από εκεί την αναμέτρηση μεταξύ του Σκωτσέζου 'Αντι Μάρεϊ και του Ρώσου Αλεξάντερ Μπούμπλικ.
Η Daily Mail υπογραμμίζει ότι πριν από την έναρξη του αγώνα η Κέιτ είχε συνομιλία με αυτούς που μαζεύουν τις μπάλες, το προσωπικό του τουρνουά, τις ιατρικές του ομάδες και την υπηρεσία ασφαλείας. Συνάντησε επίσης την Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και την πρώην πρωταθλήτρια Κιμ Κλάιστερς, τον αυστριακό τενίστα Ντομινίκ Τίεμ και την πολωνέζα τενίστρια Ανιέσκα Ραντβάνσκα.
lsdkjs3