Τρίτη, Ιουλίου 11

Νέα δημοσκόπηση : Έρχεται ο Κυριάκος να μας σώ-σει !

Και με νέα δημοσκόπηση αναδεικνύεται η καθαρή πρωτιά και με απόσταση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα μας σώσει λέει από τη μνημονιακή λαίπαπα γαιτί είναι πιο έξυπνος, καπάτσος, όμορφος και τσαμπουκάς. Κάτι ανάλογο δηλ. που έλεγε και ο Αλέξης όταν ήταν στην αντιπολίτευση.»Ασπρος σκύλος, μαύρος σκύλος, όλοι oi σκύλοι μια γενιά», όπως θα έλεγε και ο μακαρίτης Χαρίλαος Φλωράκης. Όπως και σε άλλες πρόσφατες δημοσκοπήσεις το καυτό και επικίνδυνο ερώτημα σχετικά με τη δραχμή, απουσιάζει παντελώς.Οι άνθρωποι ξέρουν τι κάνουν..
Σε ποσοστά πιθανής κοινοβουλευτικής αυτοδυναμίας κινείται η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μέτρησης της ακράιας συστημικής Metron Analysis, για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά», με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταγράφει στην εκτίμηση ψήφου διαφορά 14,8% από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 37%,ο ΣΥΡΙΖΑ 22,2% και ακολουθούν:
Χρυσή Αυγή 8,3%,
Δημοκρατική Συμπαράταξη 8,1%,
ΚΚΕ 8%,
Ένωση Κεντρώων 3,8%,
το Ποταμι 2,7%,
οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,7%,
η Πλεύση Ελευθερίας 2%,
 η Λαϊκή Ενότητα 1,6% και
άλλο κόμμα 3,6%.

Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατατάσσεται πρώτος με 27% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 14%, ενώ 45% συγκεντρώνει ο «κανένας».

Στην ίδια μέτρηση οι απαντήσεις των ερωτηθέντων για τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς, στην πλειοψηφία τους την κρίνει αρνητικά. Αλλά το ευρώ εδώ δόξα το Θεό.

Πηγή: Παραπολιτικά