Δευτέρα, Ιουλίου 17

Ο κολλητος και συνεργατης της ΝΤΟΡΑΣ εφυγε απο την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και διορισε τον γυιο του στο γραφειο του ΚΑΜΜΕΝΟΥ!!!

ΕΙΧΕ δικιο η ΝΤΟΡΑ που ειπε στον επικηδιο...ΠΑΤΕΡΑ επρεπε να ζησεις λιγο ακομα να μας βγαλεις στο ξεφωτο...ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ η οικογενεια!!
ΕΤΣΙ ειναι .....λετε να τον δουμε μεθαυριο στην περιοδεια του ΚΟΥΛΗ στην ΛΑΚΩΝΙΑ?
 Η κίνηση ήρθε σε μια στιγμή που οι πολιτικές σχέσεις Μητσοτάκη – Καμμένου είναι ιδιαίτερα τεταμένες, με την κατάθεση του πρότασης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον ΥΕΘΑ.

Είναι λοιπόν έκπληξη να διαβάζει κάποιος ότι ο γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ και πιθανώς εκ νέου υποψηφίου στις επικείμενες εκλογές, διορίζεται ειδικός συνεργάτης στο πολιτικό γραφείο του Πάνου Καμμένου.
Εκτίμησε άραγε τις ικανότητες του νεαρού απόφοιτου νομικής ο ΥΕΘΑ; Ή πρόκειται για κίνηση που ανοίγει διαύλους επικοινωνίας του Πάνου Καμμένου με τη ΝΔ; Το ερώτημα προβλημάτισε την “γαλάζια παράταξη”.
Ο Γεώργιος Αποστολάκος που εργάζεται από τις 19 Ιουνίου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας, δεν είναι άλλος από τον γιο του πρώην βουλευτή Λακωνίας Γρηγόρη Αποστολάκου, ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς με την οικογένεια Μητσοτάκη.
Μάλιστα πρόσφατα στην κηδεία του Κων/νου Μητσοτάκη, πολλοί ήταν αυτοί που θυμούνται την σύζυγό του να θρηνεί πάνω στο φέρετρο του αποδημήσαντα πολιτικού αρχηγού.