Κυριακή, Ιουλίου 2

ΑΛΙΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ... FACEBOOK !

Οι χλεχλεδες κακέκτυπα του Κερένσκυ ουδέποτε ήταν απειλή - απάντηση στους μπολσεβίκους που αποδομουν έθνη και κοινωνίες. Ή σημερινή ηγεσία της ΝΔ, με παρατρεχάμενους και μυστικοσύμβουλους, έχει στο σύνολο της λιγότερα ένσημα από τον τελευταίο λαϊκό δεξιό φίλο μου. Δεν εχουν μοιράσει δύο γαιδουριων άχυρα.

Οργίζονται οι κολαούζοι της ψευτοελίτ, διότι δεν αισθανόμαστε δέος για έναν ιδεολογικά δουλο της αριστεράς, γιατί του τρίβουμε στα μούτρα την μηδενιστική και αντιδεξιά αντζεντα του.
Του είπε η μαμά του πως θα γίνει πρωθυπουργός και πρέπει όλοι να γίνουμε κολληγοι του, επειδή αυτός και η παρέα του νομίζουν πως τους ανήκει η χώρα.
Ή Πατρίδα όμως έχει δύο μεγάλα προβλήματα. Το ένα είναι οι μηδενιστές που άνοιξαν τα σύνορα, επιδοτούν τον ισλαμικό εποικισμό, επιτίθενται στο Εθνικό Σχολείο, υποθάλπουν το ακροαριστερό παρακρατικό περιθώριο, παίζουν με το ταξικό μίσος και βυθίζουν την χώρα στην εξάρτηση.
Το άλλο πρόβλημα είναι μία τάξη τεμπεληδων ψευτοελιτιστών, μηδενιστών στα κοινωνικα, και δουλοφρόνων απέναντι στην αριστερά, που περιφρονούν τον λαό, την ταυτότητα του, την θρησκεία του, την παραδοσιακή οικογένεια, τσάτσοι της παρακμιακής γραφειοκρατίας των Βρυξελλών, που υιοθετούν πλήρως τις συκοφαντίες της αριστεράς προς κάθε φορέα σοβαρού εθνικού λόγου.
Είναι δύο όψεις τις παρακμής.
Ή ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ είναι απέναντι τους.