Τρίτη, Ιουλίου 4

Κι όμως, αυτά τα hot καλοκαιρινά φορέματα κοστίζουν κάτω από €50!

Έχουμε ξοδέψει πολύ από χρόνο μας χαζεύοντας όμορφα καλοκαιρινά φορέματα στο ίντερνετ αλλά και τις βιτρίνες των καταστημάτων, και ενώ τα πάντα μας φαίνονται υπερβολικά χαριτωμένα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πιο σοφό από το να προτιμήσουμε τις πιο οικονομικές επιλογές.
Από εντυπωσιακά φλοράλ έως πληθωρικά maxi, η αγορά είναι γεμάτη από ανάρπαστα κομμάτια κάτω των 50 ευρώ. Για να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα, βάλαμε στη σειρά μερικές "value for money" επιλογές που αξίζει να εξετάσετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι: Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε το στυλ μπροστά στα χρήματα και αυτά τα φορέματα το αποδεικνύουν!


1. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του asos.com και αποκτήστε ένα βαμβακερό φόρεμα με trendy gingham μοτίβο από βολάν στα €18,99.



2. Τα Forever21 ήρθαν επιτέλους και στην Ελλάδα και ανάμεσα στα πολυπόθητα φορέματα που βρίσκονται στα ράφια τους θα βρέιτε το ανοιχτό γκρι φόρεμα φάκελο στην τιμή των €27,00.
 3. Το πιο hot χρώμα του καλοκαιριού είναι το κόκκινο και αυτό το δροσερό μίνι φόρεμα σε bardot γραμμή είναι ότι πρέπει για αυτή τη σεζόν μόνο με €18,00.


 4. Η επιτομή του αέρινου maxi φορέματος σε ένα πλούσιο μπλε χρώμα και boho πινελιές με φουντίτσες, εντοπίστηκε στα καταστήματα Mango στην τιμή των €49,99.
  κοντομάνικο φόρεμα σε λιτή και μίνιμαλ γραμμή μας περιμένει να το βάλουμε στο καλάθι μας στο everlane.com με €33,50.

5. Δεν πάμε πουθενά χωρίς ριγέ στις φετινές μας διακοπές και το μίνι