Κυριακή, Ιουλίου 16

Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! Σχετικά με Lidl και την ΕΒΟΛ και ορδες ανεγκέφαλων!

Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! Σχετικά με Lidl και την ΕΒΟΛ και ορδες ανεγκέφαλων!
Έχει χαθεί καθε έννοια λογικής σε αυτη την χώρα! εδώ και 2-3 χρονιά διαπιστώθηκε οτι οι περισσότερες ιστοσελίδες ειναι είτε αριστερών είτε ψευτο-εθνικιστές νεοελλήνων! η "μαγική συνταγή" ! οι υπέρ-Έλληνες! που ειναι Έλληνες οπως ειναι ομάδες!οχι οτι ειναι πραγματικοί Έλληνες, αλλιως δεν θα ενεργούσαν ετσι!οι ελάχιστες που αξίζουν ειναι υπό εξαφάνιση και δεν έχουν απήχηση σε ένα λαό προβάτων!! αυτο γίνεται όταν κάνεις παιδιά με αλλόφυλους!
καλα πόσο μυαλό θέλει να δουν οτι ένας μαύρος και μια ξανθιά ας πούμε ειναι άλλη ράτσα? έχει καμια σχέση η γαϊδούρα με το άλογο? στα σκυλια γιατί θέλετε καθαρότητα της ράτσας αλλα οχι στους ανθρώπους για καταλάβω ρε "ναζιστές" σε ζώα μονο? με αυτα τα μπασταρδέματα έγιναν ετσι! η λογική έχει πάει περίπατο στα μυαλά τους!
Ποιοι άραγε τροφοδοτούν ολο αυτο που γίνεται συγκεκριμένα για το Lidl? οχι για τα Goody's, Knauf ,Alstom Hellas,McDonald's Marks & Spencer,Pizza Hut,Starbucks,Body Shop,και πολλές αλλες οπως και super market ξενών συμφερόντων Carrefour κτλ, η απάντηση ειναι απλή τα Lidl ειναι γερμανικά ποιοι επιβάλουν μετρά? οι Γερμανοί οχι οι πολίτικοι της Γερμανίας που ειναι αριστεροί κομμουνιστές αλλα όλοι οι Γερμανοί πολίτες ειναι ένοχοι και ο εχθρός! ετσι γίνεται η προπαγάνδα! δεν διάλεξαν και τυχαία την Γερμανία ως τον "αρχηγό" και καλα της Ευρώπης! μετα το 1945 που ειναι υπό κατοχή επίσημα και του ΝΑΤΟ, μπορούν να λένε οτι ο εχθρός ειναι οι ναζι! ναζι =εθνικιστές! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Μάλιστα οι πολιτικοί της Γερμανίας ειναι ναζι ετσι λένε!! τι και αν το εθνικιστικό κόμμα NPD το αποκαλούν ναζιστικό και παράνομο και το κυνηγούν με θανάσιμο μίσος!!! λοιπόν οι "ναζι" σας επιβάλουν μετρά η οι αριστεροί Γερμανοί ιδιοι με αυτούς εδώ? αυτοι δεν έχουν σύνορα και δεν νιώθουν πατρίδα καμια χωρά αφου ειναι απόγονοι εισβολέων στην Ευρώπη! ειναι παντού οπως και οι Οβριοί! το μονο που κάνουν ειναι να έχουν την εξουσία και να καλλιεργούν το μίσος και την διχόνοια μεταξύ των Ευρωπαίων που καποτε ηταν αδελφικοί λαοί όλοι, τους έχουν κάνει "ρατσιστές" αναμεταξύ τους αλλα οχι προς λαθρο που ειναι άλλη εντελώς φυλή,και σωστά τους λένε "αδέλφια" οι κομμουνιστές που έχουν θανάσιμο μίσος σε κάθε τι εθνικιστικό! πάντα το έκαναν αυτο απο τοτε που εκαναν μαζικές εισβολές στην Ευρώπη, οι πιο πολλοί κομμουνιστές ειναι απόγονοι είτε απο άραβες είτε απο Μογγόλους!
Βλέπε σχετικούς τίτλους:
Και σχολιάζει μια:Καλή αρχή! Αγοράζουμε μονο Ελληνικά προϊόντα!!! γιατί πριν τι αγόραζαν? η νομιζουν οτι και να αγοράζουν μονο "ελληνικά" θα σωθεί η χωρά; με αυτη την ηλίθια νοοτροπία έγινε ετσι! ειναι οπως όταν λένε θα έρθουν εκατομμύρια τουρίστες ανάσα για την Ελλαδα! πια ανάσα ρε ηλίθιοι? που οι λίγοι θα τους κατακλέβουν και θα καρπωθούν τα κέρδη? έχετε πάει σε νησιά να δείτε τι εκμετάλλευση κάνουν? άσε που δεν βρίσκεις Έλληνες υπάλληλους! Συμπέρασμα; ο μέσος νεοέλληνας που εχει την ψευδαίσθηση οτι ειναι απόγονος των αρχαίων!! τι και αν δεν μοιάζει καθόλου στους αρχαίους!πολλοι μάλιστα ειναι ιδιοι οι άραβες! δεν έχει αντίληψη ούτε για τα άπλα πράγματα, ο μέσος Νεοέλληνας ξανά λέω! υπάρχουν ακόμη απόγονοι των αρχαίων γιαυτό κουβαλούν ορδες λαθρο ώστε να μην μείνει ούτε ένας!
Όποιος πάει σε ολα τα super market και μετρήσει ποσά ελληνικά έχουν ,θα διαπιστώσει οτι στα Lidl έχουν τα πιο πολλά ελληνικά!αλλα αυτα ειναι λεπτομέρειες! αλλα και μονο ελληνικά να είχαν πάλι θα πληρώνεις ενα σορό φόρους νεοέλληνα ,γιατι ο παραγωγός το δίνει 1 ευρώ και εσύ το αγοράζεις 5! αφού δεν υπάρχει ομαδική συνείδηση !ο καθένας κοιτάει να φάει τον άλλον! αυτο πέτυχαν με τις εισβολές το μεσαίωνα και συνεχίζουν! και στα εβραϊκά σχόλια διδάσκουν πως να φάει ο ένας τον άλλον και οχι την ομαδικότητα!ώστε να μην ξάνα ενωθούν πότε ξανα και γίνουν απειλή για αυτούς!
Ένας Άγγλος ιστορικός είχε πει για αυτόν τον λόγο πριν ξεσπάσει η καταιγίδα του Β! Π.Π. : «Ο Αδόλφος Χίτλερ προσέφερε στον λαό του αυτό το κάτι για το οποίο ζούσε και πέθαινε αδερφωμένα πέραν του ατομικού συμφέροντος. Κι αυτό ακριβώς είναι το επικίνδυνο…» είδατε τι κατάληξη είχε! τα ίδια και ο Καντάφι και ο Παπαδόπουλος ,αν βρείτε εναν τέτοιο πολίτικο σήμερα θα ειναι θαύμα! και αυτα περί ναζιστές και λοιπες αρλούμπες που σας έχουν μάθει οι Οβριοί κρατήστε για εσάς! τα ζώα υιοθετούν οτι τι τα μάθεις οχι οι φυσιολόγοι άνθρωποι που ερευνούν! γιαυτό το λόγο και η επιστήμη και τα πάντα όσα έχετε σημερα ήρθαν απο την Ευρώπη και οχι απο την Αφρική!αλλιώς σε σπηλαίες θα ηταν ακόμα όλοι! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ
aetos-apokalypsis.com