Έκλεψαν την κόρη του Mr Coca-Cola στο «Grand Resort Lagonissi»..Πάνω από 1 εκ. ευρώ η λεία.

Έκλεψαν την κόρη του Mr Coca-Cola στο «Grand Resort Lagonissi»..Πάνω από 1 εκ. ευρώ η λεία. Έκλεψαν την κόρη του Mr Coca-Cola Ανδρέα Δαυίδ, Αλεξία-Ελένη,στο «Grand Resort Lagonissi» καθώς απολάμβανε μαζί με την οικογένειά της ολιγοήμερες διακοπές.
Συγκεκριμένα:
Θύμα «ποντικού» που τρύπωσε στην πολυτελή βίλα που είχε νοικιάσει στο «Grand Resort Lagonissi» έπεσε η κόρη του Mr Coca-Cola, Ανδρέα Δαυίδ, Αλεξία-Ελένη…
Ο δράστης μπήκε χωρίς να τον αντιληφθούν οι ένοικοι και χτύπησε φλέβα χρυσού καθώς, σύμφωνα
με την Espresso, βρήκε ορθάνοιχτο το χρηματοκιβώτιο και άρπαξε από μέσα μία τσάντα με κοσμήματα και διαμάντια αξίας 1.000.000 ευρώ, 35.000 σε μετρητά καθώς και προσωπικά αντικείμενα.
Η κλοπή, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία η Αλεξία-Ελένη, έγινε το πρωί της περασμένης Δευτέρας όταν ο άγνωστος εισβολέας βρήκε ανασφάλιστο ένα παράθυρο και μπήκε στη βίλα χωρίς να τον πάρουν είδηση η ίδια, ο σύζυγός και ο σωματοφύλακάς της και τα τρία ανήλικα παιδιά της, εντόπισε το χρηματοκιβώτιο, άρπαξε την τσάντα κι έγινε καπνός.
Πιθανολογείται πως ο κακοποιός είχε και συνεργούς ενώ άγνωστο παραμένει εάν είχε σχεδιάσει την επίθεση κι αν είχε στοχοποιήσει την κόρη του ζάπλουτου επιχειρηματία. Σε κατάσταση σοκ, η Αλεξία-Ελένη ειδοποίησε τις Αρχές και αμέσως έφτασαν άνδρες της Σήμανσης που «χτένισαν» την βίλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η τσάντα με τα μετρητά, τα κοσμήματα και τα προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας βρέθηκε πεταμένη σε απόσταση μίας ώρας από το resort. Στη συγκεκριμένη βίλα δεν υπάρχουν κάμερες καθώς αυτές τοποθετούνται από της προσωπική ασφάλεια του εκάστοτε επιχειρηματία που την νοικιάζει αν και εφόσον το επιθυμεί. Η τσάντα έχει σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπου εξετάζεται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.
Η Αλεξία-Ελένη Δαυίδ είχε νοικιάσει τη βίλα για να απολαύσει ολιγοήμερες χαλαρωτικές στιγμές και να ξεφύγει από την καθημερινότητά της, χωρίς να φαντάζεται ότι θα βίωνε έναν εφιάλτη μαζί με τα αγαπημένη της πρόσωπα. Στο πολυτελές οίκημα βρίσκονταν μαζί της τα τρία ανήλικα παιδιά της και ο ισραηλινής καταγωγής δεύτερος σύζυγος της, τον οποίο γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια, καθώς ήταν μέλος της προσωπικής της ασφάλειας.
Ο πατέρας της Αλεξίας-Ελένης, Ανδρέας, είναι ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες στον κόσμο, καθώς ελέγχει την εμφιάλωση της Coca-Cola παγκοσμίως, ενώ γνωστός στους επιχειρηματικούς και τους κοσμικούς κύκλους είναι και ο αδελφός της Άλκης Δαυίδ, που έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
epixirimatias.gr
 aetos-apokalypsis.com