Τρίτη, Ιουλίου 11

O… καλός μας φίλος ο Πούτιν! Η ΕΛΛΑΔΑ για να επιβιώσει οφείλει να στηριχτεί αποκλειστικά στην υπερδύναμη που λέγεται Αμερική


Η ΜΕΓΑΛΗ πλειοψηφία του ελληνικού λαού για χρόνια τώρα έτρεφε ψευδαισθήσεις και θεωρούσε τον Βλαντιμίρ Πούτιν πιστό φίλο της Ελλάδας.
Ο ΡΩΣΟΣ πρόεδρος απέδειξε πόσο φίλος ήταν, όταν οι Κύπριοι για να αποφύγουν το ΔΝΤ και το μνημόνιο ζήτησαν οικονομική βοήθεια από την Μόσχα.
Ο ΠΟΥΤΙΝ τους προσγείωσε απότομα και έκοψε κάθε κουβέντα για οικονομική βοήθεια, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να προσφύγουν στους δανειστές.


ΤΟ ΙΔΙΟ ακριβώς συνέβη όταν ο Αλέξης Τσίπρας τον βολιδοσκόπησε προσδοκώντας σε ένα ρωσικό δάνειο για να μην είναι η Ελλάδα έρμαιο στα χέρια των ξένων τοκογλύφων.
Η ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ που δέχτηκε ο πρωθυπουργός στην Αγία Πετρούπολη, τότε, τον προσγείωσε στη σκληρή πραγματικότητα.
ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ότι ο Πούτιν δεν έχει φίλους και ενδιαφέρεται αποκλειστικά να υπογράφει συμφωνίες που θα αποφέρουν κέρδη στη ρωσική οικονομία.
ΣΤΗΝ κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και ο εναγκαλισμός του με τον Σουλτάνο Ερντογάν.
ΑΠΟ το ψυχροπολεμικό κλίμα, Ρωσία και Τουρκία πέρασαν στις στρατηγικές συμφωνίας. Ο Πούτιν πουλάει στον Ερντογάν τα πυραυλικά συστήματα S400 που είναι κίνδυνος – θάνατος για την ασφάλεια της Ελλάδας.
ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ επίσης τη συνεργασία στην κατασκευή δύο πυρηνικών σταθμών παραγωγής ενέργειας, γνωρίζοντας ότι ο Ερντογάν έχει στο νου του να γίνει η Τουρκία πυρηνική δύναμη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια στην περιοχή της Μεσογείου.
Ο ΠΟΥΤΙΝ δεν ενδιαφέρεται για τα στρατεύματα κατοχής των Τούρκων στην Κύπρο, ούτε για τις καθημερινές παραβιάσεις στο Αιγαίο.
ΠΟΥΛΑΕΙ στην Τουρκία υπερσύγχρονα συστήματα και πυρηνική τεχνολογία, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα έχει στην εύφλεκτη περιοχή της Μεσογείου το οπλοστάσιο του τρελαμένου Σουλτάνου.
Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ του Πούτιν, σηματοδοτεί και το τέλος των ψευδαισθήσεων για τους Έλληνες, που βλακωδώς όπως αποδείχτηκε, πίστευαν σε μια στρατηγική συμμαχία με την Μόσχα.
Η ΕΛΛΑΔΑ για να επιβιώσει οφείλει να στηριχτεί αποκλειστικά στην υπερδύναμη που λέγεται Αμερική.
ΟΣΟ το ΝΑΤΟ και οι Αμερικάνοι θα έχουν ισχυρή παρουσία στο Αιγαίο και την αναβαθμισμένη βάση της Σούδας θα είμαστε ασφαλείς και ας εξοπλίζεται ο Σουλτάνος με πυραυλικά συστήματα και πυρηνική τεχνολογία από τον… φίλο μας τον Πούτιν.
«Κ»
  mikrometoxos.gr