Κυριακή, Ιουλίου 30

Γιατί θα πρέπει και εσύ να δοκιμάσεις την partner yoga;

Γιατί θα πρέπει και εσύ να δοκιμάσεις την partner yoga; Η yoga λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ότι έχει ευεργετικά οφέλη όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά αφού καλλιεργείται ο θετικός τρόπος σκέψης που είναι απαραίτητος στην εποχή μας.
Η partner yoga που σίγουρα θα έχεις ακούσει, είναι ότι πιο σύγχρονο μπορεί να δοκιμάσεις.
Πρόκειται για την καλύτερη γυμναστική για όσους έχουν ομαδικό πνεύμα και θέλουν να μοιράζονται πράγματα, για ζευγάρια που λατρεύουν να κάνουν πράγματα μαζί αλλά και για δύο φίλες!
Ουσιαστικά αυτό που λένε οι δάσκαλοι είναι ότι κάνετε τις κλασσικές στάσεις της  γιόγκα που όμως τις κάνουν 2 ή περισσότεροι άνθρωποι μαζί, ταυτόχρονα!
Το κάθε πράγμα έχει τον στόχο του και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό το είδος γυμναστικής έχει ως στόχο να συνειδητοποιήσει ο ασκούμενος ότι με το «μαζί» είμαστε πιο δυνατοί!
Ανάλογα με τη συνεδρία που θα επιλέξετε, μπορείτε να κάνετε ακροβατικά χρησιμοποιώντας μόνο το σώμα σας ή ακόμη και μασάζ στο ζευγάρι σας με κάποιες στάσεις που το επιτρέπουν!
Η partner yoga είναι σπάνια και διδάσκεται σε ελάχιστα γυμναστήρια για αυτό πρέπει να ενημερωθείτε πολύ καλά για το πού θα πάτε. Και προσοχή. Μην το κάνετε μόνοι σας γιατί μπορεί να επέλθει κάποιος τραυματισμός.