Τετάρτη, Ιουλίου 5

Ετσι χρυσουλάκια μου, μοιάζει η κόλαση κι ο βόθρος... "radical chic"... όταν οι μεγαλοαστοί παίζουν τα ααναρχόπουλα

Aliki Papachela
Οταν η αίσχιστη "έγκριτη" Ανδριανού επί ένα δίμηνο λασπολογούσε εναντίον μου με αφορμή την καταπάτηση του ξενοδοχείου μου κι έβγαζε "ειδήσεις" ψευδείς κι ανυπόστατες για μένα, όπως ότι η περιουσία μου είναι προϊόν "χουντικού δώρου" ή ότι νονός μου ήταν ο...
Μομφεράτος, ή μαζί με την άλλη χαϊδω την Σοφία Δασκαλάκη-Μαυρομανωλάκη διέδιδαν ότι λέω ψέμματα κι έχω παντρευτεί αλλά δεν το έχω δηλώσει για να παίρνω την σύνταξη του πατέρα μου ως "άγαμη κόρη" (!!!) και ων ουκ έστιν αριθμός, με επιστέγασμα την στημένη εκπομπή που έκανε στην ΕΡΤopen, με καλεσμένους κάτι ΑΝΤΑΡΣΥΟΥΣ που μ έβριζαν κι έβαζαν άσχετα θέματα, κι ο Κωνσταντίνου ανάμεσά τους, και τους πρώην εργαζόμενους του Τσατσάνη που αφού ύμνησαν τον πρώην εργοδότη τους, που φυσικά ποτέ δεν ήμουν εγώ, παραδέχτηκαν εν ολίγοις ότι στήριξαν την καταπάτηση για να εκβιάσουν εμένα και το κράτος να αποζημιωθούν κι όχι αυτόν που πραγματικά τους χρωστάει, αφού τον εξυμνούν τα τσιράκια του, γιατί ήξεραν ότι απ τον εξοπλισμό δεν θα βγαζαν τίποτα, ωμή ομολογία, τους έκοψε κιόλας να μην πουν γιατί βάρεσε κανόνι αφού ήταν τόσο καλός εργοδότης (!!!), συνέχισε να στηρίζει την προεκλογική της εκστρατεία για να επαναψηφιστεί στον "πόλεμο" εναντίον μου, γλείφοντας την Χριστοδουλίδου και την παράταξη με την οποία κατέβαινε, που στηριζόταν απ την "αριστερά".
Τότε επικοινώνησα με μέλη της ΕΣΗΕΑ και του πειθαρχικού συμβουλίου της, θέλοντας να κάνω καταγγελία για την συγκεκριμένη για διασπορά ψευδών ειδήσεων, λασπολογία και συκοφαντία στο πρόσωπό μου και φυσικά αντιδεοντολογική συμπεριφορά όσον αφορά την δημοσιογραφία. Συμφώνησαν μαζί μου, την χαρακτήρισαν από "γελοίο υποκείμενο" μέχρι ότι θες και είπαν ότι θα με στηρίξουν και βοηθήσουν στο να την καταγγείλω, πριν τις εκλογές της ΕΣΗΕΑ.
Αυτό, όχι μόνο δεν έγινε ποτέ, αλλά πέσαν λυτοί και δεμένοι να με αποτρέψουν με πολλούς τρόπους. Και στο τέλος δεν έγινε τίποτα.
Αυτοί, λοιπόν, οι ίδιοι σήμερα, που την έλεγαν απαράδεκτη, την στήριξαν για να επανεκλεγεί και τώρα διεκδικούν και το δίκιο της επειδή κάποιοι έβγαλαν τα προσωπικά της δεδομένα στον αέρα, νοσηλεία σε κλινική, λέγοντας να της ρίξουν μαύρο στις εκλογές.
Ετσι χρυσουλάκια μου, μοιάζει η κόλαση κι ο βόθρος εδώ που ζούμε. Μόνο συμφεροντολογικά στηρίζονται "δίκια" και "άδικα" αλλιώς σε τρώει ο Καιάδας.
Η συνεχής αναγούλα που νοιώθω δεν οφείλεται στον καύσωνα, αλλά στο σκατό που μας έχει πνίξει ολούθε.sibilla-gr-