Κυριακή, Ιουλίου 23

Αυτή η Ελληνίδα μάνα τρέλανε το διαδίκτυο μέσα σε λίγες ώρες και μας θύμισε τη δική μας μαμά! (vid)

Αυτό το βίντεο τα λέει όλα. Έτσι είναι στην κυριολεξία η Ελληνίδα μάνα!
Αυτή η Ελληνίδα μάνα τρέλανε το διαδίκτυο μέσα σε λίγες ώρες και μας θύμισε τη δική μας μαμά! (vid)
Είμαστε εμείς, είναι οι μαμάδες μας. Και ποια μαμά δεν έχει βάλει σκούπα το πρωί ενώ κοιμάσαι... Και ποια μαμά δεν έχει επιμείνει να πιεις το χυμό σου για να μην «χάσει τις βιταμίνες»... Και ποια μαμά δεν έχει κάνει όλα αυτά που κάνει η μαμά που παρουσιάζεται στο παρακάτω βίντεο.
Όσες είμαστε μαμάδες, ίσως δούμε και τον εαυτό μας μέσα σε αυτό το βιντεάκι
που δημιούργησαν οι υπεύθυνοι του Ημιμαραθωνίου Κρήτης που προετοιμάζονται για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός της Κρήτης, την 1 Οκτωβρίου, υπενθυμίζοντας σε όλους όσους θέλουν να τρέξουν ότι οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν.
Το ιδιαίτερα πετυχημένο αυτό διαφημιστικό σποτ έχει επίκεντρο την Ελληνίδα μάνα και κεντρικό σύνθημα «Δεν σε κουράζει το τρέξιμο, σε κουράζει η μάνα σου».
Σκοπός των αγώνων είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση. Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου.
Στον αγώνα μπορούν να τρέξουν και να περπατήσουν άνθρωποι με οποιαδήποτε φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας, από 6 έως 106 χρονών.
Δείτε το βίντεο που έχει τρελάνει το διαδίκτυο και αν είστε μανούλα ή γιος ή κόρη που το έχει ζήσει όλο αυτό, κοινοποιήστε το με αγάπη!

mothersblog.gr/