Δευτέρα, Αυγούστου 21

Στον Δημητρη Μαρη της 24Media δινει ο Σαββιδης τον Πηγασο - Η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ χτιζει τα ΜΜΕ της

Καθολου τυχαια δεν ηταν η μεταφορα του Κωστα Αρβανιτη απο το Κοκκινο 105,5 του ΣΥΡΙΖΑ
αρχικα στο News247.gr και επειτα στο Ραδιο247 του Δημητρη Μαρη και της 24Media τα οποια εχουν ξεκαθαρη φιλοκυβερνητικη γραμμη. Η συνεχεια της στηριξης της κυβερνησης απο την 24Media ερχεται με την ανάληψη του managment, εντυπων και sites του χρεοκοπημενου Πηγασου του Μπομπολα..
..απο τον Δημητρη Μαρη...ο οποιος τα βρηκε με τον Σαββιδη και πλεον αναλαμβανει τη διοικηση τους.

Η κυβερνηση "στηριζει" τον Σαββιδη "δινοντας του" σοβαρες επενδυσεις πχ λιμανι Θεσσαλονικης κ.α...και ο Σαββιδης στηριζει τους "συντροφους του"...αγοραζοντας χρεοκοπημενα ΜΜΕ τα οποια θα εχουν φιλοκυβερνητικη γραμμη. 

Η αναδιανομη-Αναδιαπλοκη στον χωρο των media συνεχιζεται με Μαρινακη και Σαββιδη πλεον, να ειναι οι νεοι πρωταγωνιστες στο χωρο των ΜΜΕ. Ο Μαρινακης στηριζοντας με ΔΟΛ,Παραπολιτικα και Mega τη ΝΔ και ο Σαββιδης με Πηγασο,  ETV κ.α την κυβερνηση.
Θα επανελθουμε αναλυτικα τον Σεπτεμβριο...με πολυ χοντρο παρασκηνιο...

...Σε κατ΄αρχήν συμφωνία κατέληξαν οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μάρης για τις εφημερίδες «Έθνος» και «Ημερησία», σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της 24 Media.
Οι πληροφορίες, σύμφωνα με το typologies.gr, θέλουν την εταιρεία ψηφιακών εκδόσεων του Δ. Μάρη να αναλαμβάνει το management του εκδοτικού σχεδίου του Ιβάν Σαββίδη, έχοντας τεχνογνωσία στο χώρο των ηλεκτρονικών εκδόσεων, και αναλαμβάνοντας πλέον ρόλο κεντρικού παίκτη στα media.

Ο Δ. Μάρης έχει ήδη έχει στην κυριότητά του τα ενημερωτικά site: news247.gr, sport24.gr, είναι μέτοχος στην ελληνική έκδοση της Huffington Post, ενώ κατέχει και το ραδιόφωνο 247 με διευθυντή τον Κώστα Αρβανίτη, πρώην διευθυντή του ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο».

Υπενθυμίζεται ότι είναι, επίσης, συνεταίρος στην εταιρεία stοiximan.gr, με τον Φώτη Μπόμπολα -τον άνθρωπο ου οδήγησε σε χρεοκοπία τον Πήγασο.


Τα σήματα της Πήγασος Εκδοτική, «Έθνος», «Έθνος της Κυριακής» και «Ημερησία» πέρασαν στην εταιρεία Dimera, συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, μετά από πλειστηριασμό που διεξήχθη στις 26 Ιουλίου.

Η  Dimera υπέβαλε συνολική προσφορά ύψους 3,58 εκατ. ευρώ (3 εκατ. ευρώ για τα σήματα “Έθνος” και “Έθνος της Κυριακής” και 580 χιλ. ευρώ για την ομάδα σημάτων της “Ημερησίας” – τρία εμπορικά σήματα και το Imerisia.gr). http://mononews.gr
ΠΡΕΖΑ TV
http://prezatv.blogspot.gr