Παρασκευή, Αυγούστου 18

30 χρόνια μετά: Ο Knight Rider επιστρέφει

7525845
Η θρυλική σειρά της δεκαετίας του ’80 «Knight Rider» επιστρέφει, με τον David Hasselhoff να υποδύεται εκ νέου τον Michael Knight και να οδηγεί τον ΚΙΤΤ, το εμβληματικό μαύρο Pontiac Firebird Trans Am.
Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η λατρεία του 51χρονου Αμερικανού σκηνοθέτη του «Guardian Of The Galaxy 2», James Gunn, για την φιγούρα του Michael Knight, αποτέλεσε το έναυσμα για τη μεγάλη
επιστροφή.
Όπως είπε ο 65χρονος David Hasselhoff, «Knight Rider» και «Baywatch» είναι οι αγαπημένες του σειρές και βρίσκονται στην καρδιά του, και παρόλο που δεν μπορεί να κάνει τα επικά άλματα, τουλάχιστον ακόμη μπορεί να οδηγεί.
Μαζί με τον σκηνοθέτη James Gunn επεξεργάζονται την «επανεκκίνηση» του «Ιππότη της Ασφάλτου» με ορισμένες αλλαγές, φυσικά, ενώ δεν έδωσε επιπλέον λεπτομέρειες.
Η σειρά προβλήθηκε στο αμερικανικό δίκτυο NBC και αποτελείτο από 37 αυτοτελή επεισόδια εξιχνίασης εγκλημάτων. Αξίζει να αναφερθεί πως εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούσαν τον Hasselhoff στη μικρή οθόνη, στη σειρά που τον έκανε διάσημο, από τις 26 Σεπτεμβρίου 1982 μέχρι τις 4 Απριλίου 1986..rizopoulospost.com