Το 4ο Ράιχ νόμισε ότι πήγαινε περίπατο στην αποικία Ελλάδα... Μια πόλη εκατομμυρίων κατοίκων ζει σε μια γιορτή...
Στο Ελλαδιστάν της Μνημονιακής "αριστεράς", η νεολαία μας είναι πολύ προχωρημένη, είναι "αριστερή"... είμαστε Ευραπαίοι, γιορτάζουμε διαφορετικά...
Στην αποικία του 4ου Ράιχ, στο Ελλαδιστάν έχουμε ευρώ, έχουμε "αριστερά" φτωχοκομεία" και δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε εξαγωγές. Κάνουμε εμπάργκο στη Συρία:  Η ευκαιρία για τις ελληνικές εξαγωγές θυσιάστηκε στην ποδιά των ΗΠΑ...
Απολίτιστοι στη Συρία... γιορτάζουν στην 59η Διεθνή Έκθεση της Δαμασκού και συνωστίζονται για να την επισκεφθούν (Ξεπερνούν τα 6 χιλιόμετρα οι ουρές των αυτοκινήτων για...)... Τι μεσαίωνας... Εδώ έχουμε λαϊκούς αγώνες για τα δικαιώματα των γκέι, λεσβιών, παιδόφιλων, κτηνοβατών και σια... Είμαστε Ευρωπαίοι!
Θέλησαν να καταστρέψουν της Συρία, να υποδουλώσουν τη Δαμασκό... Νόμισαν πως είναι Ελλαδιστάν...
Εμείς έχουμε πολιτισμό, έχουμε "κομμουνιστές" μοδάτους υπουργούς, χανουμάκια της Μέρκελ και κυρίων πολλούς, μα πολλούς πισωγλέντηδες!
Εμείς αγαπάμε τους "εξεγερμένους" αποκεφαλιστές που θέλουν να διώξουν τον χασάπη Άσαντ και να φέρουν την πρόοδο στη Συρία! (Όλοι οι Νατοϊκοί "αντιφασίστες-αντιρατσιστές" μαζί μπορούμε!)
Η ήττα των ιμπεριαλιστών είναι τελειωτική!
59η Διεθνής Έκθεση Δαμασκού... κάθε γειτονιά, κάθε δρόμος, κάθε πλατεία... μια γιορτή χαράς και Λευτεριάς!
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ