Κυριακή, Αυγούστου 13

Αυτά είναι τα 8 πιο χρήσιμα καλοκαιρινά tips για την παραλία

Αυτά είναι τα 8 πιο χρήσιμα καλοκαιρινά tips για την παραλία
Θέλετε να είστε όμορφες και στην παραλία; Παρακάτω θα διαβάσετε τα καλύτερα beauty tips που θα σου δώσουν μικρές λύσεις σε κάθε τι που μπορεί να σε προβληματίζει.

1. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις baby powder για να διώξεις την άμμο από τα πόδια σου


Στο τέλος της ημέρας, λίγο πριν φύγεις από την παραλία δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις λίγο baby powder στα πόδια σου. Θα απορροφήσει κάθε στίγμα υγρασίας και έτσι θα ξεφορτωθείς πολύ πιο εύκολα την ενοχλητική άμμο από τις σαγιονάρες σου.

2. Ενυδάτωσε τα μαλλιά σου με νερό πριν πας στην παραλία

Έχε υπόψιν σου πως τα ενυδατωμένα μαλλιά απορροφούν πολύ λιγότερο νερό απ' ότι τα ξηρά. Με αυτό το δεδομένο, προσπάθησε κάθε φορά που μπαίνεις στην θάλασσα ή έστω λίγο πριν, να τα έχεις ενυδατώσει με κάποιο λάδι, ή ακόμη και με λίγη μάσκα που θα εφαρμόσεις κατά μήκος τους, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να απορροφήσουν αλάτι ή χλώριο.



3. Ενυδατώσου καλά


Το αλάτι της θάλασσας, ο ήλιος και η άμμος είναι παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν ξηρασία στο δέρμα σου. Γι' αυτό εξοπλίσου με μια καλή ενυδατική κρέμα ημέρας και ένα body lotion έτσι ώστε να μην νιώσεις στιγμή την αίσθηση αφυδάτωσης.


4. Χρησιμοποίησε αντηλιακό μαλλιών για να προστατέψεις το χρώμα σου

Εάν θέλεις να “κλειδώσεις” το χρώμα των μαλλιών σου, σού προτείνουμε να εμπιστευτείς κάποιο ενυδατικό λάδι με SPF ή ακόμη καλύτερα, κάποιο εξειδικευμένο αντηλιακό μαλλιών. Όχι μόνο το χρώμα θα μείνει αναλλοίωτο, αλλά και η ποιότητα τους θα κρατήσει το επίπεδο ψηλά.

5. Εξαφάνισε τα σπυράκια στο μπικίνι με την βοήθεια της ασπιρίνης

Εάν λόγω του ξυρίσματος ή κάποιου άλλου ερεθισμού, παρατηρείς μικρά σπυράκια στην περιοχή του μπικίνι, τότε ο καλύτερος τρόπος για να τα καταπολεμήσεις είναι με την βοήθεια της ασπιρίνης.
Λιώσε μερικά χάπια σε σκόνη και ανάμειξε την με λίγο νερό και μέλι. Άπλωσε το μείγμα για 10' στην περιοχή με τον ερεθισμό και το πιθανότερο είναι πως δεν θα τον ξαναδείς ποτέ!


6. Διόρθωσε το self tan σου με μαγειρική σόδα

Είναι πλέον ευρέως γνωστό πως το self tannning αποτελεί μία από τις πιο ασφαλείς μεθόδους για να αποκτήσεις σοκολατένιο μαύρισμα. Ωστόσο, υπάρχει πάντα ένας κίνδυνος να δημιουργηθούν οι αντιαισθητικές πορτοκαλοκίτρινες μουτζούρες. Γι' αυτό τον λόγο, μπορείς να δημιουργήσεις μία πάστα από σόδα και νερό που θα τρίψεις στην εν λόγω περιοχή επιτυγχάνοντας απολέπιση του δέρματος και κατ επέκταση απομάκρυνση των αυτομαυριστικών λεκέδων.


7. Πες ναι στην Aloe Vera

Μην υποτιμάς την δύναμη της φύσης. Η Αλόη, εκτός από ένα εντυπωσιακό φυτό είναι και θαυματουργό. Ο χυμός που κρύβεται στα τοιχώματα των φύλλων του, είναι ικανός να θεραπεύσει τα καψίματα από τον ήλιο αλλά και να αναπλάσει την επιδερμίδα. Πέρα από αυτό, η aloe vera, μπορεί επίσης να απομακρύνει πιθανούς ερεθισμούς από τον ήλιο αλλά και να δροσίσει την επιδερμίδα. Γι' αυτό έχε πάντα στην τσάντα σου, κάποιο προϊόν βασικό συστατικό του οποίου είναι η αλόη.


8. Μην χρησιμοποιείς πούδρα για να καλύψεις τον ιδρώτα σου

Εάν ιδρώνοντας αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις την πούδρα σου για να αποφύγεις τις γυαλάδες, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φράξεις του πόρους σου, Γι αυτό καλύτερα πες ναι στα ειδικά μαντηλάκια που απορροφούν τον ιδρώτα και την λιπαρότητα χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να εμφανίσεις ακμή.govastileto.gr