Πέμπτη, Αυγούστου 3

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… ALERT! ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ»!!!

ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ
Σοκαριστικά στοιχεία στην Ευρώπη, επίσημα και αδιάψευστα!!
Ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ιταλία, η Γερμανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, (γιατί όχι σύντομα και η Ελλάδα) αντιμετωπίζουν τη λεγόμενη «αντικατάσταση των εθνών», όπου η εθνική-εθνοτική πλειοψηφία εξαφανίζεται φυσικά και βιολογικά και αντικαθίσταται από λαθρομετανάστες, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση. Το Sputnik Italy συζήτησε το ζήτημα με τον Daniele Scalea, τον συντάκτη της έκθεσης.

Η πρόσφατη έκθεση του Ιταλικού Κέντρου Πολιτικών και Στρατηγικών Μελετών Machiavelli (Centro studi politici e strategici Machiavelli), με τίτλο «Πώς η μετανάστευση αλλάζει δημογραφία της Ιταλίας» αποκάλυψε ότι ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες αντιμετωπίζουν τη «βιολογική και φυσική εξαφάνιση» των εθνικοτήτων τους.
Οι εθνικές πλειοψηφίες σε χώρες όπως η Ιταλία, η Γερμανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, μετατρέπονται σταδιακά σε εθνοτικές μειονότητες, ενώ «υποκαθίστανται» από εισερχόμενους μετανάστες.
Η μετανάστευση αλλάζει δραματικά τη συνήθη πορεία της ζωής στην Ιταλία, δήλωσε στο Sputnik ο. Scalea. Ο λόγος για την εισροή αφρικανών μεταναστών στην Ευρώπη δεν είναι πόλεμοι ή καταστροφές, αλλά μια εκρηκτική δημογραφική αύξηση στην αφρικανική ήπειρο, από το 9% έως το 25% του παγκόσμιου πληθυσμού τον τελευταίο αιώνα.
Ενώ η Ευρώπη, η οποία αντιπροσώπευε πάνω από το ένα πέμπτο του παγκόσμιου πληθυσμού το 1950 (22%), αναμένεται να ανέλθει μόλις το 7% του παγκόσμιου πληθυσμού το 2050, το ποσοστό του αφρικανικού πληθυσμού θα σημειώσει σαφή αύξηση 9 έως 40 τοις εκατό.
Το ποσοστό γονιμότητας της Ιταλίας είναι μικρότερο από το μισό από το 1964, αναφέρει ο αναλυτής στην έκθεσή του. Έχει μειωθεί από 2,7 παιδιά ανά γυναίκα σε μόλις 1,5 παιδιά ανά γυναίκα, ποσοστό πολύ χαμηλότερο από το επίπεδο αντικατάστασης για μηδενική αύξηση πληθυσμού περίπου 2,1 παιδιών ανά γυναίκα.
Από το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, η Ιταλία είχε πάνω από 5 εκατομμύρια αλλοδαπούς που ζουν ως κάτοικοι, μια αξιοσημείωτη αύξηση 25 τοις εκατό σε σχέση με το 2012 και ένα επιβλητικό 270 τοις εκατό από το 2002. Εκείνη την εποχή, οι αλλοδαποί αποτελούσαν μόλις 2,38 τοις εκατό του πληθυσμού ενώ 15 χρόνια αργότερα ο αριθμός σχεδόν τριπλασιάστηκε στο 8,33% του πληθυσμού.
Επιπλέον, ακόμη και τα παιδιά που γεννιούνται στην Ιταλία προέρχονται σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό από μετανάστες, των οποίων η γεννητικότητα είναι σημαντικά υψηλότερη από τους ιθαγενείς Ιταλούς, όπως αποκάλυψε η μελέτη. Δεν είναι λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι οι ιταλικές περιφέρειες με τα υψηλότερα ποσοστά γονιμότητας δεν βρίσκονται πλέον στο νότο, όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά στο βόρειο τμήμα της Ιταλίας και στην περιοχή Λάτσιο, όπου υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση μεταναστών.
Αν συνεχιστούν οι τρέχουσες τάσεις, μέχρι το 2065, οι μετανάστες πρώτης και δεύτερης γενιάς θα ξεπεράσουν τα 22 εκατομμύρια άτομα, ή περισσότερο από το 40 τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού της Ιταλίας!
Και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σε ολόκληρη την Ευρώπη!
hellasforce.com