Πέμπτη, Αυγούστου 10

Όλα για τα ψηφαλάκια τα χάπατα θα τσιμπήσουν! Δήθεν ρήξη Καμμένου – Βούτση για Θρησκεία και σημαία

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ!!

Αναδημοσίευση από: newsbomb.gr
Στημένη κόντρα για να ικανοποιήσουν το κομματικό τους ακροατήριο
Ο αποπροσανατολισμός των λαών αποτελεί πάγια τακτική των πολιτικών σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Ενώ τα προβλήματα είναι μεγάλα και μαστίζουν το μεγαλύτερο ποσοστό της κοινωνίας, οι πολιτικές ηγεσίες πετούν…
τη μπάλα στην εξέδρα στρέφοντας την προσοχή του σε δευτερεύουσας σημασίας ζητήματα.
Με τον ίδιο τρόπο κινείται και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Μετά τις παρεμβάσεις του υπουργού Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου για την αριστεία στα σχολεία και τη σημαία, σειρά πήρε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης που εν μέσω θέρους άνοιξε το ζήτημα των παρελάσεων θέλοντας να δείξει πόσο… προοδευτικός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και πως παραμένει πιστός σε αυτά που έλεγε προεκλογικά. Παράλληλα φρόντισε να τονίσει τις αριστερίστικες ιδεοληψίες για τη Ορθόδοξη πίστη και μάλιστα με αιχμηρά σχόλια για τον Χριστιανισμό.
Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για το θέμα των παρελάσεων, ο πρόεδρος της Βουλής, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, είπε πώς «δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Πρέπει να γίνει διάλογος για τις παρελάσεις που παίρνουν και στρατιωτικό χαρακτήρα».
«Η εποχή δεν μπορεί να είναι βαθύτατα συντηρητική. Η μεταμνημονιακή Ελλάδα δεν μπορεί να βασίζεται σε ατζέντα «Ελλάς Ελλήνων χριστιανών» ούτε «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια». Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε από τους πιο ομογενοποιημένους θρησκευτικά. Δεν είμαστε λαός ορθόδοξος. Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος και όχι «ταλιμπάν» της Ορθοδοξίας» υπογράμμισε επίσης.
Αφού λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε 2 μνημόνια, αφού γονάτισε το λαό από τους φόρους και αφού εφαρμόζει την πιο «δεξιά» πολιτική που έχει ποτέ εφαρμοστεί στον τόπο, προσπαθεί τώρα να θυμίσει στο λαό ότι παραμένει «αριστερό» κόμμα.
Ξεκάθαρα λοιπόν… Ο κ. Βούτσης εμφανίστηκε αυγουστιάτικα στην ΕΡΤ για να μας θυμίσει τις έμμονες τους κόμματός του. Ποιος ο λόγος; Αφενός για να συντηρήσει την κόντρα με την «συντηρητική» Νέα Δημοκρατία για θέματα δευτερεύουσας σημασίας και αφετέρου για να ικανοποιήσει το κομματικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ. Αφού λοιπόν τους «τσάκισε» με κάθε τρόπο, σε σημείο που ντρέπονται να πουν ότι είναι αριστεροί, τώρα επιχειρούν να πείσουν πως είναι διαφορετικοί από τις άλλες μνημονιακές κυβερνήσεις επειδή είναι δήθεν προοδευτικοί στα θέματα Θρησκείας, παρελάσεων, σημαίας και των άλλων εμμονών τους.
Και ο Καμμένος στο… κόλπο!
Φυσικά, από το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να λείπει και ο κυβερνητικός εταίρος κ. Πάνος Καμμένος, που έσπευσε μέσω Twitter να τονίσει την δήθεν αντίθεσή του στις δηλώσεις Βούτση.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «Οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής μας βρίσκουν απόλυτα αντίθετους όπως και την μεγάλη πλειοψηφία των Ορθόδοξων Ελλήνων».
Αλήθεια, όταν ο κ. Καμμένος έδινε τα χέρια με τον κ. Τσίπρα για να κυβερνήσουν παρέα, δεν ήξερε για τις αριστερίστικες εμμονές τους; Δεν γνώριζε τις απόψεις τους περί Θρησκείας; Δεν γνώριζε τις θέσεις τους για το θεσμό της οικογένειας;
Προφανώς ο κ. Καμμένος ανακάλυψε σήμερα τον… τροχό!
Μπήκε λοιπόν με τη σειρά του στο παιχνίδι για να ικανοποιήσει και αυτός τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του που τον είδαν να κατεβάζει την παντιέρα του αντιμνημονιακού και να ψηφίζει παρέα με τον ΣΥΡΙΖΑ τις απαιτήσεις των τοκογλύφων δανειστών που προεκλογικά έβριζε.
Είναι προφανές πως στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ δεν έχει μείνει κανένα επιχείρημα για να πείσουν το λαό να τους στηρίξει. Μέσα σε ένα βράδυ μεταλλάχτηκαν από αντιμνημονιακούς σε μνημονιακούς και δέθηκαν στο άρμα των δανειστών.
Τώρα, τρέχουν να πουλήσουν οι μεν τις αριστερίστικες εμμονές τους και οι δε ότι παραμένουν δήθεν πατριώτες. Αν ήταν όμως πατριώτες θα το έδειχναν στη Βουλή με την αρνητική τους ψήφο και όχι με το «Ναι σε όλα»!
Όλα λοιπόν για τα ψηφαλάκια και τον αποπροσανατολισμό του λαού.
Πηγή
 http://realpolitics.gr