Το νέο μήνυμα της Ράνιας Θρασκιά μετά τον χωρισμό της από τον Ανδρέα Φωτόπουλο

Το νέο μήνυμα της Ράνιας Θρασκιά μετά τον χωρισμό της από τον Ανδρέα Φωτόπουλο
Η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος όπως έγινε γνωστό πήραν την απόφαση να πάρουν διαζύγιο ύστερα από εννέα χρόνια γάμου.
Η γνωστή παρουσιάστρια πριν αρκετές ημέρες μάλιστα είχε κάνει μία ανάρτηση όλο νόημα στον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας:
«Δεν συμβαίνει μόνο στη φύση. Μερικές φορές ξεσπούν και στη ζωή σου ακραία καιρικά φαινόμενα. Και αγωνιάς και φοβάσαι και προσπαθείς να προστατεύσεις ότι προστατεύεται και να σώσεις «οτιδήποτε, αν σώζεται» . Και καμιά φορά, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που ήθελες. Ούτε αυτό που άξιζες, αν σκεφτείς πόσο πολύ προσπάθησες. Και απελπίζεσαι. Και νιώθεις ότι όλα τελειώσαν και ότι δεν έχεις πια άλλες δυνάμεις να συνεχίσεις. Να σηκωθείς ξανά. Ακριβώς αυτήν τη στιγμή, με την ψυχή στο πάτωμα και τα μάτια πιο υγρά από την βροχή, θυμήσου: Πάντα μετά την καταιγίδα, έρχεται η γαλήνη. Πάντα. Και επιστρέφουν με τόση φόρα οι καινούργιες ελπίδες που σε παρασύρουν στο αύριο. Και ξαναρχίζεις. Σαν να μην λύγισες ποτέ. Σαν να μην έχασες τίποτα. Κανέναν. Το ίδιο θα συμβεί και αυτήν τη φορά. θα δεις. Καληνύχτα».
Πριν από λίγη ώρα, η Ράνια Θρασκιά έκανε μια νέα ανάρτηση, στην οποία αναφέρει: «"Δικός μου και ο Αύγουστος, με τις μεγάλες μνήμες…" Δημιούργησε όσες πιο πολλές μπορείς. Του Αυγούστου οι αναμνήσεις αντέχουν πιο πολύ από όλες στο χρόνο. Καλό μήνα. (*Στίχοι: Διονύσης Καρατζάς Μουσική: Γιώργος Ανδρέου)».