Δευτέρα, Αυγούστου 28

Βόλτα για βιολογικά προϊόντα σε κουκλίστικο χωριό έξω από Θεσσαλονίκη!

Μαζέψτε τα δικά σας σταφύλια σε τιμή χωραφιού και ξεναγηθείτε στην επιχείρηση στη Νέα Γωνιά

Για μια ακόμη χρονιά, την ένατη συνεχόμενη, ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη, η οικογενειακή επιχείρηση στη Νέα Γωνιά Χαλκιδικής, που παράγει τα ξακουστά Αμπελόφυλλα Μαριάννας, τα βραβευμένα Ντολμαδάκια Μαριάννας αλλά και μια σειρά άλλων προϊόντων, ανοίγει τις πόρτες της και τα βιολογικά αμπέλια της στο κοινό, το οποίο καλεί να μαζέψει τα δικά του σταφύλια και να τα προμηθευθεί σε τιμή χωραφιού.


«Την Κυριακή , πάρτε την παρέα σας και την οικογένειά σας και ελάτε στη Νέα Γωνιά. Πάρτε ψαλίδια και πανέρια και μπείτε στο βιολογικό αμπέλι, ποικιλίας Σουλτανίνα (χωρίς κουκούτσια!). Διαλέξτε το τσαμπί που σας αρέσει και κόψτε το. Τόσο απλά!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και προστίθεται:

Στη συνέχεια, ελάτε στο εργαστήρι μας να σας κεράσουμε έναν καφέ ή ένα τσίπουρο. Εκεί, θα σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας, όπου θα δείτε πώς γίνονται τα ξακουστά Αμπελόφυλλα Μαριάννας και τα βραβευμένα Ντολμαδάκια Μαριάννας. Θα σας δείξουμε το υπερσύγχρονο σύστημα ιχνηλασίας της επιχείρησης και θα μπορέσετε να δοκιμάσετε και τα υπόλοιπα προϊόντα μας, μεταξύ των οποίων τα βραβευμένα με 2 αστέρια Great Taste 2016 μοναδικά Αμπελοβλάσταρα της Μαριάννας αλλά και τη βραβευμένη με ένα αστέρι, Χειροποίητη Τυρόπιτα Μαριάννας.

Το 2017 είναι μια σημαδιακή χρονιά για τον Αμπελουργικό Οίκο Καζάκη, μια και γιορτάζουμε 20 χρόνια από το μακρινό 1997, όταν τα αμπέλια μας εντάχθηκαν σε πρόγραμμα βιολογικής γεωργίας. Με αφορμή αυτή τη σημαντική για εμάς επέτειο, φέτος εμπλουτίζουμε την γκάμα των βιολογικών προϊόντων Μαριάννας, παράγοντας μια νέα σειρά με βιολογικές πίτες, αλλά και το φρέσκο, βιολογικό εμφιαλωμένο απόσταγμα σταφυλής που θα μπορέσετε να απολαύσετε!
Μπορείτε να έρθετε από το πρωί μέχρι το απόγευμα, όποια ώρα σας βολέψει, αρκεί να βλέπετε τι κόβετε! Μπορείτε να φέρετε την παρέα σας, ή να έρθετε μόνοι σας. Η στάθμευση δεν είναι πρόβλημα, ενώ η Νέα Γωνιά, ένα κουκλίστικο χωριό, βρίσκεται πάνω στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ύψος της Νέας Καλλικράτειας.
Η πρόσβαση/είσοδος είναι δωρεάν, ενώ τα σταφύλια διατίθενται σε τιμή χωραφιού!
.typosthes.gr/gr