Κυριακή, Αυγούστου 6

Άρθρο φωτιά Μ.Τριανταφυλλόπουλου για Άδωνι: Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία - Με αγωγή τον απειλεί ο Γεωργιάδης

Κεραυνούς εξαπολύει ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με άρθρο στην ιστοσελίδα zougla.gr εναντίον του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη τον οποίο κατηγορεί ευθέως ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία ενώ σε απίστευτα tweet που αντάλλαξαν στο twitter λέει πως "Ζήτησα να ανοίξουν το τηλέφωνό μου από τις αρχές για να μην με απειλούν πολιτικά σκουπίδια σαν εσένα" με τον πολιτικό να απαντά "Αυτά τα τουίτ απλώς θα αυξήσουν το ποσό
της αγωγής"

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο άρθρο του στο zougla.gr αναφέρει επίσης τους πολιτικούς, Ανδρέα Λοβάρδο, Πάνο Παναγιωτόπουλο και Κώστα Τζαβάρα, χωρίς να αφήνει απέξω τον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ως υποστηρικτές του εφοπλιστή Μαρινάκη με τον χαρακτηρισμό ότι λειτουργούν ως «Ορχήστρα Δωματίου» του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και επιχειρούν επικίνδυνη για την δημοκρατία πολιτική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη με στόχο την Εισαγγελέα Τζίβα η οποία σύμφωνα με το δημοσιογράφο " απειλεί το απυρόβλητο το οποίο απολαμβάνει η Μαφία του Πειραιά."
Ο τίτλος του άρθρου που φέρει την υπογραφή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με αναφορα στους παραπάνω πολιτικούς είναι:  Τα «χάλκινα» της ορχήστρας Μαρινάκη
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο: 
Όταν ξεκινάς από την ακροδεξιά, εκλέγεσαι με τον Καρατζαφέρη, αγκυροβολείς στον Σαμαρά και στη συνέχεια επιλέγεις τη θέση του Σφουγκοκωλάριου του Κυριάκου Μητσοτάκη, έ τότε έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα, όταν μάλιστα έχεις ήδη επιχειρήσει αναποτελεσματικά να προσκυνήσεις το περιβάλλον Καραμανλή. Προφανώς δεν πρόκειται απλώς για «πολιτική ευλυγισία». 

Εδώ μιλάμε για πραγματικό ζογκλέρ του «κηπαρίου» της Λαϊκής Δεξιάς η οποία μας έδωσε εδώ και ενάμιση αιώνα μία πλήρη σειρά ενός πολιτικού Muppet Show το οποίο ο τόπος πλήρωσε με δάκρυα, ιδρώτα και πολύ αίμα για να θυμηθούμε και τον ιδιόμορφο Βρετανό με το πούρο. Όταν όμως το θράσος που συνεπάγεται η απληστία και η υποκρισία την οποία επιβάλει η πολιτική βουλιμία αποτελούν τον πυρήνα του οπλοστασίου σου με αποτέλεσμα την κορύφωση της ανηθικότητας και την υπέρβαση ακόμη και της ίδιας της αμετροέπειας, τότε αγαπητέ κ. Άδωνι (του Αδώνιδος) Γεωργιάδη τα πράγματα σοβαρεύουν διότι πλέον ενοχλούν, αν δεν απειλούν τον ίδιο τον κοινοβουλευτικό βίο.

​Αφορμή για τις σκέψεις αυτές αποτέλεσε η παρέμβαση του Αδώνιδος κατά της εισαγγελέως Πειραιά κας. Τζίβα η οποία διερευνά την υπόθεση NOOR 1
Αφορμή για τις σκέψεις αυτές αποτέλεσε η παρέμβαση του Αδώνιδος κατά της εισαγγελέως Πειραιά κας. Τζίβα η οποία διερευνά την υπόθεση NOOR 1. Συμπληρωματικά και σε ρόλο «πυροκροτητή» η διαδικτυακή «συνομιλία» μεταξύ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου μέσω Twitter ( την οποία θα απολαύσετε παρακάτω) συνετέλεσε στη διαμόρφωση ενός πορίσματος. Ο Άδωνις (του Αδώνιδος) δεν είναι απλά αστείος. Μικρό το κακό. Είναι άτομο σε διατεταγμένη υπηρεσία. 

Εξυπηρετεί δύο αφεντικά. Το ένα είναι ο σημερινός Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο οποίος επιχειρεί (χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία αλλά το παλεύει) να στήσει τον δικό του κομματικό μηχανισμό απέναντι στην καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας της οποίας η Οικογένεια Μητσοτάκη δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ αποδεκτή. Το δεύτερο αφεντικό του είναι ο όψιμος «Χρυσοδάκτυλος» ενός αναδυόμενου συστήματος νέας διαπλοκής ο οποίος διατηρεί άριστες και διαχρονικές σχέσεις με την «Αγία Οικογένεια των Χανίων», διαθέτει οικονομική ισχύ, ελέγχει ΜΜΕ, είναι ο απόλυτος άρχων του Ολυμπιακού, αλλά, δυστυχώς για τον Άδωνι (του Αδώνιδος) το όνομα του εμπλέκεται στη βρώμική υπόθεση της διακίνησης 3 τόνων ηρωίνης από τον Περσικό Κόλπο προς την Ευρώπη, μέσω Ελευσίνας, Κορωπίου και Φιλοθέης.



Έτυχε, έτσι το είχε γραμμένο ως φαίνεται η μοίρα, η Εισαγγελέας Τζίβα να αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης αυτής της διακίνησης αλλά και να εξετάσει πιθανές ασύμμετρες συνέργειες με άλλες παράνομες δραστηριότητες. Ας θυμηθούμε την υπόθεση της «Παράγκας» για την οποία ο εφοπλιστής κ. Μαρινάκης είναι υπόδικος και είναι ελεύθερος να κυκλοφορεί υπό όρους. (Ακόμη δεν έχει συνεδριάσει το Δικαστικό Συμβούλιο για την υπόθεση του αυτή. Αλήθεια πότε θα συνεδριάσει; ) Ας θυμηθούμε την υπόθεση διακίνησης παράνομων φορτίων καυσίμων στον Περσικό Κόλπο (Ντουμπάι). Ας μην ξεχάσουμε την υπόθεση της διακίνησης 622.000 ευρώ σε κολλαριστά πεντακοσάρικα που εντοπίστηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην κατοχή του συνεργάτη του εφοπλιστή κ. Συντυχάκη για να «βαπτιστούν» στην συνέχεια «ναυτιλιακό συνάλλαγμα (με ποια παραστατικά κύριοι της Ανεξάρτητης Αρχής καταπολέμησης του Μαύρου Χρήματος).

Η «Ορχήστρα Δωματίου» του εφοπλιστή
​Δεν αρκούν μόνον τα λεφτά για να διασφαλιστεί το απυρόβλητο. Χρειάζονται και συνέργειες σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας . Πόσο δε μάλλον σε καθεστώς κρίσης και άρα χυλώδους ρευστότητας. Χρειάζεται και το ποδόσφαιρο ως κράχτης, τα ΜΜΕ ως επιθετικός βραχίων, οι επαφές με την Δικαιοσύνη ως αμυντικό τείχος αλλά και η συγκρότηση πολιτικής ομάδας κρούσης ως πολιορκητικός κριόςΔεν αρκούν μόνον τα λεφτά για να διασφαλιστεί το απυρόβλητο. Χρειάζονται και συνέργειες σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας . Πόσο δε μάλλον σε καθεστώς κρίσης και άρα χυλώδους ρευστότητας. Χρειάζεται και το ποδόσφαιρο ως κράχτης, τα ΜΜΕ ως επιθετικός βραχίων, οι επαφές με την Δικαιοσύνη ως αμυντικό τείχος αλλά και η συγκρότηση πολιτικής ομάδας κρούσης ως πολιορκητικός κριός.

Ο Όμιλος του εφοπλιστή κατάφερε να «κτίσει» όλες αυτές τις συνιστώσες. Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον έλεγχο του Δήμου Πειραιωτών, τον Ολυμπιακό με την προεδρία του, τα ΜΜΕ με την εξαγορά του ΔΟΛ, τμήματος του MEGA, την εφημερίδα «Παραπολιτικά» σε ρόλο διακινητή fake news, τις παραφυάδες τύπου «αριστερού άλλοθι» όπως «Unfollow» σε ρόλο αριστερίστικης (τάχα μου ) 5ης Φάλαγγας. Για τον πολιορκητικό κριό τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Με μία χειρονομία επιστράτευσε αμέσως τον Άδωνι (του Αδώνιδος), τον Τζαβάρα από τον Πύργο Ηλείας, τον Παναγιωτόπουλο από τα αζήτητα της Νέας Δημοκρατίας και επειδή χρειαζόταν και σοσιαλδημοκρατικό άλλοθι, βρήκε και τον Λοβέρδο, έρημο και απρόσωπο. Στην εφεδρεία ο Βορίδης και μερικοί άλλοι. Τη διαταγή «επιστράτευσης» υπαγόρευσε βεβαίως ο Αρχηγός. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ελλείψει πολιτικού βηματισμού χρειάζεται στηρίγματα και πολιτικό «Βήμα» για να διακινεί την υποψηφιότητα του ως μέλλον πρωθυπουργός. Την εκτέλεση της διαταγής ανέλαβαν τα «κλαρίνα» της κοινοβουλευτικής ομάδας. Για τον Τζαβάρα δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Διαβάστε το πόνημα του zougla.gr προ ολίγων εικοσιτετράωρων. Για τον κ. Παναγιωτόπουλο τι να πει κανείς. Είναι σαν το γνωστό αέριο. Άοσμο και προκαλεί γέλωτα. Για τον κ. Λοβέρδο θα μπορούσε κανείς να αναφέρει πολλά. Ας αφήσουμε ωστόσο την Επιτροπή της Βουλής να κάνει την δουλειά της ως προς τα σκάνδαλα στην Υγεία. Η δημοσιογραφία είναι Μαραθώνιος και ουχί σπρίντ.

Οι όψιμοι «Δικαστές»

Διατρέχοντας την αρθρογραφία της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και παρά τα σοβαρά αισθήματα άμεσης απόρριψης για λόγους αισθητικής και μόνον που κατατρέχουν τον επιμελή αναγνώστη, δεν μπορούσε κανείς να παρακάμψει ασχολίαστο το επίμαχο ανάγνωσμα όπου η επιφανής «Ορχήστρα Δωματίου» του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη επιχειρεί να δώσει συναυλία επικίνδυνα για την δημοκρατία κακόηχης πολιτικής παρέμβασης στη Δικαιοσύνη. Με στόχο βεβαίως την Εισαγγελέα Τζίβα και δευτερευόντως τον ανακριτή Λιμενικού ανθυπασπιστή Χριστοφορίδη. Τόσο ο κ. Γεωργιάδης ,όσο και οι Τζαβάρας, Παναγιωτόπουλος και Λοβέρδος είναι άριστα πληροφορημένοι για τον τρόπο λειτουργίας της Δικαιοσύνης. Ξέρουν λοιπόν πώς η εισαγγελέας Τζίβα μετατέθηκε δια αναβαθμίσεως της στη Καλαμάτα παρά το γεγονός ότι είχε αιτηθεί τοποθέτηση στο Εφετείο του Πειραιά όπου υπήρχε θέση διαθέσιμη. 



Όπως επίσης γνωρίζουν πως στα χέρια της Ανώτατης Δικαιοσύνης υπήρχε αίτημα άλλου εισαγγελέα για την θέση στο Εφετείο Καλαμάτα. Ξέρουν πώς η κα. Τζίβα παραμένει στον Πειραιά νομίμως έως το Φθινόπωρο όπως προβλέπουν οι κανονισμοί αλλά και πώς της έχουν δοθεί οδηγίες για την όσο το δυνατόν συντομότερη ολοκλήρωση των ερευνών της για την υπόθεση NOOR 1. Μα αφού τα ξέρουν γιατί «κρώζουν» ως κόρακές για την μη μετακίνηση της; Για έναν και μοναδικό λόγο. 

Διότι η εισαγγελέας συνεχίζει την δουλειά της. Διότι είναι αυτή που διέταξε την εισβολή της Οικονομικής Αστυνομίας στον Όμιλο Μαρινάκη στον Πειραιά αλλά και σε άλλες εταιρείες συνεργαζόμενες με τον Όμιλο αυτόν. Συμπέρασμα, η κα. Τζίβα κάνει πολύ καλά την δουλειά της. Γιατί λοιπόν τα «τσιράκια» δεν την αφήνουν να την ολοκληρώσει; Δεν θέλει και πολύ σκέψη. Η εισαγγελέας Τζίβα απειλεί το απυρόβλητο το οποίο απολαμβάνει η Μαφία του Πειραιά.




Ο συγκαλυμμένος εκβιασμός

Ο Άδωνις (του Αδώνιδος) έχει ένα καλό. Μεταλλάσσεται πολύ εύκολα από Άδωνις σε «αηδονάκι» αρκεί κανείς να του κουνήσει την μπαγκέτα. Το έχει συνηθίσει βλέπετε συμβιώνοντας τόσα χρόνια με μία μαέστρο. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να «διαβεί τον Ρουβίκωνα» χωρίς σωσίβιο ή μπρατσάκια και να «συνομιλήσει» δια μηνυμάτων με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Πέραν του διασκεδαστικού του πράγματος , ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πάντα σε διατεταγμένη υπηρεσία, παραβιάζει κάθε διάταξη περί της συμπεριφοράς ενός αιρετού πολιτικού. Ο κ. Γεωργιάδης εκβιάζει, εμμέσως, αμέσως, σαφώς ή ασαφώς τον δημοσιογράφο. 

Με την γνωστή ακροδεξιά – κουτσαβάκικη ρητορική του απειλεί. Υπονοεί Επινοεί. Εκβιάζει. Εκφοβίζει. Σε λάθος ανθρώπους έπεσε ο κακομοίρης. Τον παρέσυρε η ορμητικότητα της δουλοπρέπειας του έναντι των αφεντικών του. Στάθηκε «κλαρίνο» σε στάση προσοχής και άρχισε να παίζει βουκολική φλογέρα, ο άμοιρος, αγνοώντας τα βασικά. «Δούλους έχουν τα αφεντικά και αφεντικά έχουν μόνον τα σκυλιά» κύριοι βουλευτές της Μείζονος και της Ελάσσονος. 

Διαβάστε την αλληλουχία των Tweets μεταξύ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του Αδώνιδος Γεωργιάδη.







Πηγή: zougla.gr