Γέφυρες Κουρουμπλή στο ΠΑΣΟΚ μέσω Λαλιώτη

Παναγιώτης Κουρουμπλής Π. Κουρουμπλής: «Μέτωπο ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη νεοφιλελεύθερη πολιτική του Μητσοτάκη το ξεκάθαρο μήνυμα του Λαλιώτη»
«Όσοι πιστεύουν ότι αυτά που είπε με το άρθρο του ο Κώστας Λαλιώτης δεν τους αφορούν πλανώνται πλάνην οικτράν», δηλώνει (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ο υπουργός Ναυτιλίας και εκτιμά ότι το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για μέτωπο ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη νεοφιλελεύθερη πολιτική του Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο Κ. Λαλιώτης -μέσω του άρθρου του με τίτλο «Ανδρέας Γ. Παπανδρέου: Ένας Ηγέτης από το Μέλλον… αρνητικά στερεότυπα και αλήθειες»- ήταν σαφής: «Δεν μπορεί η παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να γίνει δεκανίκι της πιο σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής του κ. Μητσοτάκη. Η μόνη επιλογή της πρέπει να είναι ένα μεγάλο ριζοσπαστικό αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ».
Αυτό το καταλαβαίνει κάθε πολίτης που πίστεψε στην «Αλλαγή» του '81 και κάθε στέλεχος που υπηρέτησε δίπλα στον Ανδρέα, τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.
Θυμίζουμε ότι το επιτελικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με το κείμενό του επιχειρεί «να αποδομήσει ένα προς ένα τα αρνητικά στερεότυπα που έχουν αναπαραχθεί κατά καιρούς για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ» και αφετέρου να στοιχειοθετήσει «τις αλήθειες του έργου του», ενώ η πρωτοβουλία του αποτελεί ευθεία απάντηση στην προσπάθεια ορισμένων στελεχών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ να προσεγγίσουν τη Ν.Δ.

.efsyn.gr