Κυριακή, Αυγούστου 20

ΒΙΝΤΕΟ: Η σύγχρονη ιστορία της Λήμνου μέσα από εικόνες.


Απίστευτη τάση παρουσιάζει στις σελίδες του facebook χρηστών από την Λήμνο, η ανάρτηση ιστορικών φωτογραφιών της παραδοσιακής Λήμνου αλλά και των κατοίκων της.
Μια πρόχειρη κοινωνιολογική προσέγγιση θα μπορούσε να είναι και η νοσταλγική διάθεση  των σύγχρονων Λημνιών, αλλά και η γνήσια αυθεντική και αληθινή εικόνα των παλαιότερων χρόνων της Λημνου.

Αυτός μπορεί να είναι και ο προφανής λόγος αυτής της συνήθειας που μέρα με την μέρα μεγιστοποιείται, παρουσιάζοντας μας τον γνήσια αυθεντικό πλούτο που εχει να παρουσιάσει το νησί μας στην πρόσφατη ιστορία του.
Αυτό θα μπορούσε να είναι και ένα μήνυμα των τωρινών κατοίκων που στην περίοδο της αναζήτησης νέας ταυτότητας από την πατρίδα μας, επιθυμία τους να είναι η χάραξη του νέου οράματος να περνά ή ακόμα και να συμπεριλαμβάνει στοιχεία αυτής της πατροπαράδοτης αυθεντικής πορείας που μας εχει δοθεί μέσα από τον χρόνο, τους ανθρώπους, αλλα και τις εμπειρίες του.

Το LimnosReport συγκεντρώνει καθημερινά και καταγράφει αυτή την νεα τάση.
Στο βίντεο που ακολουθεί έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε συγκεντρωμένες αυτές τις εικόνες που είναι προϊόν σύγχρονων Λημνιών χρηστών αυτού του πολύ μεγάλου κοινωνικού δικτύου.

Ελπίζουμε οι αρχικοί δημοσιευτές να απολαύσουν την συμβολή μας προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν συμπεριλαμβάνουμε το σύνολο τους αλλα θα συμπεριλάβουμε τις υπόλοιπες σε μεταγενέστερα βίντεο που ετοιμάζονται.



.limnosreport.gr